Geïnteresseerd in cowaarderen? Schrijf u in voor de online netwerkbijeenkomst

Cowaarderen agrarische collectie Texture, 2018 © FARO

Rond het cowaarderen van museale collecties heeft zich de afgelopen maanden een enthousiast netwerk gevormd van erfgoedprofessionals die graag met elkaar het pad van cowaarderen willen verkennen. Oftewel particiLeren! Op 16 december 2022 (10.00 - 12.30 uur) organiseert het netwerk een online bijeenkomst voor vakgenoten uit Nederland en Vlaanderen.

Mogelijk hebt u eerder al deelgenomen aan (online) netwerkbijeenkomsten of workshops over cowaarderen? Misschien hebt u al ervaring met cowaarderen of bent u van plan een cowaarderentraject te starten? Of lijkt het u leuk en nuttig om er kennis mee te maken? Wees welkom! 

Wat kunt u verwachten? 

In de bijeenkomst geven collega's uit Nederland en Vlaanderen u een update over opgehaalde resultaten uit het werkveld en presenteren ze u de nieuwe praktische tools voor cowaarderen. Sprekers bieden inspiratie met hun projecten en delen hun ervaringen. Daarnaast gaat u zelf ook interactief aan de slag, en is er gelegenheid om te netwerken. 

Meer over het programma vindt u op het Nederlandse Faro-platform.

Zelf iets te delen? 

Hebt u ook een actualiteit te delen over een cowaarderentraject, of wil u tijdens de bijeenkomst kort iets vertellen over uw nieuwe plannen? Laat het weten via mail@cocultuur.nl.

Meld u voor 11 december aan voor de online bijeenkomst via deze aanmeldpagina.

Foto: Cowaarderen agrarische collectie Texture, 2018 © FARO

Anne-Cathérine Olbrechts