Hoe solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 3 oktober 2019 naar vacatures@smak.be met duidelijke vermelding van de vacature waarvoor je solliciteert in het onderwerp van de mail. De selectie-interviews vinden plaats op 15 oktober 2019. Voor meer uitleg over deze functie, contacteer Evy...
Het Erfgoeddagthema ‘De Nacht’, vertellen en voorlezen vormen een match ‘made in heaven’. Verhalen brengen mensen samen, vooral wanneer ze verteld of voorgelezen worden in een bijzondere setting of op een speciaal moment.
Maandag 7 oktober organiseert publiq Focus op Families: een verhaal van je hele organisatie. Deze studiedag over familievriendelijkheid vindt plaats in het STAM te Gent.
In de nieuwe collegagroep ‘Goed bestuur voor kleinere musea’ kunnen musea ideeën delen, inspiratie vinden, elkaar feedback geven en vooral een critical friend zijn voor elkaar. FARO zorgt voor bijkomende voorbeelden en externe sprekers.
Interesse? Jouw sollicitatiebrief en cv waarin je duidelijk je troeven voor deze functie aangeeft, kan je sturen via e-mail naar onthaalcoordinator@ascento.be . Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij de zakelijk leider van EAP, tel. 016 27 26 80, katrien.vanuytsel@leuven.be . We...
In deze cursus museologie staan we stil bij de betekenis en het belang van de ‘museologie’ of ‘museum studies’ als vakgebied. De nadruk ligt op de vraag welke rol musea in de samenleving kunnen hebben.
Een boeiende spreker trakteert u op een inspirerende lezing over kunst. Mooier kan een zondag niet starten.
Interesse? De uitgebreide functiebeschrijving en de selectieprocedure vind je in de brochure op de website https://job.mleuven.be/ Solliciteren kan je via een link op https://job.mleuven.be/ uiterlijk op dinsdag 24 september 2019. Op basis van een CV screening word je uitgenodigd voor een gesprek...
Dit najaar kunt u naar maar liefst achttien inspiratiesessies, verspreid over het hele land. Deze informele momenten vertellen u alles over het thema 'De Nacht' en zetten u op het juiste spoor bij het bedenken van uw Erfgoeddagactiviteiten.
Sinds april loopt in Red Star Line Museum de expo Rootszoekers. Die presenteert het verhaal van mensen die op zoek gingen naar hun eigen – voordien ongekende – geschiedenis.