Met het colloquium De bronnen van de biograafop 30 maart 2023 wil het Letterenhuis in samenwerking met de VUB en Literatuur Vlaanderen de aandacht vestigen op wat bronnen te bieden hebben voor biografen – en voor welke uitdagingen ze hen stellen.
Solliciteren doe je via deze link waar je tot en met 12 februari 2023 een recent cv en jouw diploma kan opladen. Een sollicitatie bestaat uit een niveau- en capaciteitstest, enkel indien je niet beschikt over een masterdiploma. Waarschijnlijk op 14, 15, 23 of 24 februari; een sollicitatiedocument...
Stuur vóór 25/2/2023 jouw cv met een motivatiebrief van maximum 1 pagina per mail naar info@vai.be ter attentie van Kaat Verdickt. Voor verdere inlichtingen kan je ons contacteren op 03 202 04 83 Het Vlaams Architectuurinstituut staat open voor de inzet en het talent van iedereen.
Op 17 februari 2023 stellen de Mmmonk-partners de doelstellingen, de processen en de resultaten van Mmmonk voor in de KBR.
Een eerste generatie hedendaagse kunstenaars sluiten hun oeuvre af. Maar hoe gaan we om met wat ze nalaten? De minister van Cultuur lanceert een eenmalige projectoproep. Er is ook een infosessie.
Hoe ontwikkelt en implementeert u effectieve digitale strategieën in cultureel-erfgoedinstellingen? U leert er meer over in deze MOOC.
Hoe zorg je voor bewustwording van het genderperspectief en duurzame inbedding van het vrouwelijke verhaal in een museale context?
Hoe kunt u als cultuurorganisatie Cultuurkuur inzetten om uw scholenaanbod bekend te maken? Kom het te weten in deze infosessie.
In deze basiscursus krijgen de deelnemers een introductie in het auteursrecht, in het bijzonder de onderdelen ervan die relevant zijn voor erfgoedorganisaties.
https://culture.ec.europa.eu/calls/call-for-pool-of-experts-for-the-european-heritage-label