Hoe solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 3 oktober 2019 naar vacatures@smak.be met duidelijke vermelding van de vacature waarvoor je solliciteert in het onderwerp van de mail. De selectie-interviews vinden plaats op 15 oktober 2019. Voor meer uitleg over deze functie, contacteer Evy...
Wilt u aan de slag met waarderen? Dan biedt deze basiscursus u de ideale start. In drie sessies leren we u de kneepjes van het vak. De cursus start in oktober en reikt u tal van praktische methodieken aan.
Het Joods Museum van België wil zo getrouw mogelijk een weerspiegeling geven van de samenleving waarmee het zich verbindt. De kandidaat/-ate wordt geselecteerd naargelang van zijn/haar capaciteit en bekwaamheid zonder onderscheid van geslacht, afkomst of handicap. Voltijds – GECO-voorwaarden...
Op 4 oktober zijn Agnes Brokerhof en Anna E. Bülow te gast bij FARO voor een boeiende masterclass waarin zowat alle aspecten van cultureel-erfgoedwerking samenkomen. Mis het niet en schrijf u vandaag nog in!
Je slaagt voor selectieproeven met volgend programma: Een gestructureerd gedragsgericht interview waarin wordt gepeild naar de motivatie en specifieke interesse voor het werkterrein en waarin wordt nagegaan in hoeverre de vaardigheden en/of ervaring van de kandidaat beantwoorden aan de...
In het jaar waarin ons land de 75e verjaardag van de Bevrijding herdenkt, bevindt er zich nog steeds een serieuze olifant in de museumkamer. Een olifant die zich slechts sporadisch laat opmerken, maar waarvan de aanwezigheid onmiskenbaar én pijnlijk is.
Wil u aan de slag met waarderen? Dan biedt deze basiscursus u de ideale start. In drie sessies leren we u de kneepjes van het vak.
Gemotiveerde kandidaturen en CV dienen gemaild aan pascal.ennaert@vlaamsekunstcollectie.be Indiensttreding: zo vlug mogelijk De vacature wordt afgesloten op het ogenblik waarop er zich een waardevolle kandidaat aandient die zich kan schikken naar de voorwaarden geldend binnen de Vlaamse...
Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed (NL) en Werkplaats Immaterieel Erfgoed organiseren op 11 oktober in Tilburg een conferentie over het verzamelen van immaterieel erfgoed.
Deze cursus helpt u op weg om een erfgoedcollectie en de daarmee verbonden contextuele informatie te registreren, beter te benutten en in te zetten voor het behoud, het beheer en de ontsluiting ervan.