Op woensdag 20 november werd officieel de aftrap gegeven voor Grandma's Design, een Europees project dat culinair (bak)erfgoed verbindt met food design.‘Grandma’s Design. Revisiting Europe’s baking heritage’ werd uitgewerkt door projectleider Vol-au-vent, ook organisator van de Week van de Smaak (15...

Het Bilsen Fonds voor Cultuurmanagement van de Universiteit Antwerpen reikt opnieuw een prijs uit voor een ongepubliceerde studie over het cultuurmanagement in Vlaanderen en/of Nederland. Het wil daarmee de reflectie over en de kwaliteit van het management in de sector van kunst en cultuur...

Het prof. R. Bilsen Fonds voor Cultuurmanagement van de Universiteit Antwerpen reikt ook dit jaar opnieuw een prijs uit voor een ongepubliceerde studie over het cultuurmanagement in Vlaanderen en/of Nederland. Het wil daarmee de reflectie over en de kwaliteit van het management in de sector van...
UGentMemorie is het virtueel geheugen dat de geschiedenis en het herinneringspatrimonium van de Gentse universiteit verzamelt en presenteert. Rode draad daarbij is de impact van stad, maatschappij en wetenschap op de universiteit en vice versa. Onder de hoede van de professoren Gita Deneckere en...