De procedure bestaat uit verschillende stappen waarbij je telkens geslaagd dient te zijn. Vooropgestelde timing: Periode voor kandidaatstelling: solliciteren kan tot 14 juli 2023. Schriftelijke procedure: je ontvangt de thuisopdracht vooraf en presenteert het resultaat op het mondeling gesprek...
Solliciteren kan tot en met 14 juni 2023. Stuur je cv en motivatie naar sollicitaties@kmska.be. Het KMSKA streeft ernaar een inclusieve organisatie te zijn met een divers personeelsbestand. We selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. We doen dit ongeacht geslacht, leeftijd...
Hoe werkt ons koloniaal en slavernijverleden door in de AV-archieven van nu? Hoe zijn wij hiermee bezig? En hoe verbeeld je verhalen die je niet terugvindt in de archieven?
Heb je interesse om binnenkort als vrijwilliger in de Nottebohmzaal aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Leni Albertyn (leni.albertyn@antwerpen.be)
De erfgoedbibliotheek van het Ruusbroecgenootschap huisvest een unieke verzameling van meer dan 40.000 devotieprenten. Binnenkort kunt u ze digitaal bewonderen in Devotio, een nieuwe prentendatabank.
Wil je ons team komen versterken? Stuur je motivatiebrief en CV voor 22/06/2023 naar nina.verhoeven@leuven.be. Alle inhoudelijke vragen hebt kan je stellen via gerty.schols@leuven.be. Na een CV-selectie word je uitgenodigd voor een gesprek dat plaatsvindt in de week van 26 juni en 3 juli 2023.
Een praktische studiedag op dinsdag 19 september voor medewerkers die dagelijks de vele vragen van bezoekers in de leeszaal behandelen.
Interesse? De uitgebreide functiebeschrijving en de selectieprocedure vind je in de brochure op de website https://job.mleuven.be/. Solliciteren kan je via een link op https://job.mleuven.be/ tot en met zondag 11 juni 2023 om 23:59. Op basis van een cv-screening nodigen we je uit voor een gesprek...
De kandidaturen (motivatiebrief en cv) moeten ten laatste op 08/06/2023 via e-mail worden verstuurd naar het adres hr@kbr.be met vermelding van de referte KBR-2023-03. Indien we meer dan 15 kandidaturen ontvangen die voldoen aan de deelnemingsvoorwaarden, dan wordt een eerste selectie van de cv’s...
Erfgoedcel Brussel (VGC) organiseert een reeks middagrondleidingen in archiefinstellingen. Deze rondleidingen bieden een unieke blik op de werking achter de schermen van een archiefinstelling.