Een aantal FARO-collega’s lazen 'De kritische bezoeker. Erfgoedpraktijken in verandering'. En dat leverde meer dan voldoende gespreksstof op.
Het Departement Cultuur, Jeugd en Media en FARO organiseren op 13 november een informatiedag die een antwoord biedt op al uw vragen over topstukken en voldoende ruimte laat voor netwerking en dialoog.
Stuur voor 5 september 2024 jouw cv met een motivatiebrief van maximum 1 pagina met vermelding 'senior archivaris' per mail naar info@vai.be ter attentie van hoofd collectie Kaat Verdickt. De gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 19 september. Voor verdere inlichtingen kan je ons contacteren...
Stuur voor 5 september jouw cv met een motivatiebrief van maximum 1 pagina per mail met vermelding 'junior archivaris-conservator' naar info@vai.be ter attentie van hoofd collectie Kaat Verdickt. De selectiegesprekken zullen doorgaan op dinsdag 24 september. Voor verdere inlichtingen kan je ons...
De Mmmonk School biedt u een interdisciplinair praktijkgericht programma over middeleeuwse Vlaamse manuscripten.
Het Departement Cultuur, Jeugd en Media en FARO organiseren een informatiedag die een antwoord biedt op al uw vragen over topstukken en voldoende ruimte laat voor netwerking en dialoog.
Interesse? Solliciteren kan door je cv en diploma te uploaden. De uitgebreide functiebeschrijving en de selectieprocedure vind je in de aanwervingsbrochure . Overtuig ons dat jij dé juiste kandidaat bent om de project- en persmedewerker van Team Communicatie te worden. Toon je enthousiasme en skills...
FARO en Histories gingen in gesprek met em. prof. dr. Bruno De Wever over burgerwetenschap, de vele voordelen ervan, de inspanningen die het vraagt en de inzet van erfgoedvrijwilligers en academici.
Op dinsdag 11 en woensdag 12 juni organiseerde FARO twee workshops samen met het Nieuwe Instituut. Lees mee wat we hieruit onthouden.
Uw organisatie checken op toegankelijkheid voor mensen met een verstandelijke beperking? De sociaal-culturele organisatie Pasform biedt ondersteuning.