Wegbeschrijving

Te voet vanaf station Brussel-Centraal

Ga vanuit station Brussel-Centraal naar de Keizerslaan en volg deze een hele tijd tot het kruispunt met de Kapellestraat. Sla vervolgens rechtsaf de Accolaystraat in en blijf deze volgen tot het kruispunt met de Priemstraat. Sla de straat links in. U vindt ons op nummer 51, tegenover het Sint-Jan-Berchmanscollege.

Te voet vanaf station Brussel-Zuid

Neem in station Brussel-Zuid de uitgang ‘Zuidertoren’ en vervolg over het stationsplein. Steek het drukke kruispunt over en sla de Stalingradlaan in. Vervolg over de Stalingradlaan tot de Rogier Van der Weydenstraat. Vervolg en sla schuin links de Ursulinenstraat in. U komt vervolgens op het Walenplein. U bent nu vlakbij de Priemstraat nummer 51, tegenover het Sint-Jan-Berchmanscollege.

Te voet vanaf station Brussel-Kapellekerk

Neem in station Brussel-Kapellekerk de uitgang met vermelding ‘Walenplein’. Steek dit kleurige pleintje over en u belandt onmiddellijk in de Priemstraat. U vindt ons op nummer 51, tegenover het Sint-Jan-Berchmanscollege.

Met het openbaar vervoer vanaf station Brussel-Noord

Neem tram 3 richting Churchill of tram 4 richting Stalle tot halte Anneessens. Sla, wanneer u uit het premetrostation komt, de Doornikstraat in en steek vervolgens het Rouppeplein over. Vervolg langs de Jagersstraat. Sla rechts de Nieuwlandstraat in, ga vervolgens links de hoek om met de Radstraat en ten slotte weer links de hoek om, zodat u in de Priemstraat terechtkomt. U vindt ons op nummer 51, tegenover het Sint-Jan-Berchmanscollege.

Met het openbaar vervoer vanaf station Brussel-Zuid

Neem tram 3 richting Esplanade of tram 4 richting Noordstation tot halte Anneessens. Sla, wanneer u uit het premetrostation komt, de Doornikstraat in en steek vervolgens het Rouppeplein over. Vervolg langs de Jagersstraat. U slaat rechts de Nieuwlandstraat in, ga vervolgens links de hoek om met de Radstraat en ten slotte weer links de hoek om, zodat u in de Priemstraat terechtkomt. U vindt ons op nummer 51, tegenover het Sint-Jan-Berchmanscollege.