Schrijf nu in voor het Groot Onderhoud 2016!

Bent u nog niet ingeschreven voor het Groot Onderhoud? Schrijf u dan meteen in voor de zesde editie van het jaarlijkse netwerk- en inspiratiemoment voor en van de cultureel-erfgoedsector. Afspraak op dinsdag 11 oktober in de iconische KBC-toren in hartje Antwerpen. Een locatie die uitstekend past bij het thema Ontwikkelaar, ondernemer of expert: de nieuwe 'erfgoedstiel'?.

De formule van de voorbije vijf edities blijft ongewijzigd. Dat wil zeggen: in de voormiddag krijgt u twee keynotes en – nieuw dit jaar – collega’s uit de sector die in korte interventies reageren. In de namiddag heeft u de keuze uit vijf interessante sessies over coöperaties, de sociale economie, coaching, het wel en wee van de museumshop en fundraising. En opnieuw eindigt de dag met de uitreiking van de Cultuurprijs voor Roerend Cultureel Erfgoed, door de minister van Cultuur. Tussendoor heeft u ruim de tijd om oude bekenden te spreken, nieuwe contacten te leggen of wat te neuzen in uw goedgevulde deelnemerstas.

Traditioneel is het Groot Onderhoud ook het moment waarop zowel beleidsmensen als vertegenwoordigers van de sector aan het woord komen. Tijdens de ochtendsessie zijn dat Luc Delrue, secretaris-generaal van het Departement CJSM, en Jan De Maeyer, voorzitter van het Overleg Cultureel Erfgoed. In de namiddag, voorafgaand aan de prijsuitreiking, spreekt Patrick Allegaert, voorzitter van de Adviescommissie Cultureel Erfgoed, gevolgd door minister Sven Gatz. Schrijf u snel in,  want het auditorium van de KBC-toren telt ‘maar’ 333 zitjes. Wie eerst komt, eerst maalt.

Meer informatie vindt u hier.