Winter School for Audiovisual Archiving

Voor het vierde jaar op rij organiseert het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in samenwerking met AVA_Net de Winter School for Audiovisual Archiving. Deze editie vindt plaats van 15 t/m 18 januari 2019 bij Beeld en Geluid in Hilversum. 

De Winter School is een unieke training over het duurzaam bewaren van digitale audiovisuele collecties. Het programma bestaat uit een gedegen mix van theorie, praktijkvoorbeelden, praktische workshops en interactieve sessies. De training wordt gegeven door gerenommeerde experts en verrijkt door de eigen ervaringen van internationale gastsprekers.

Wegens succes verlengd
Op vraag van eerdere Winter School deelnemers is de Winter School dit jaar uitgebreid met een vierde dag. Op deze dag maken we kennis met verschillende applicaties die het duurzame bewaarproces van audiovisueel materiaal ondersteunen. Een extra praktische component die de link legt tussen digitale duurzaamheidsmodellen en de dagelijkse werkzaamheden.

Een volledig overzicht van de Winter School vindt u hier.

Praktische info

Begindatum
Prijs
1.250 (excl. BTW), inclusief al het trainingsmateriaal, lunches tijdens de trainingsdagen en een diner op de tweede avond. 
Meer info

Inschrijven kan online tot en met vrijdag 16 november via deze link

Meer info: winterschool@beeldengeluid.nl

Elders op FARO

Of u nu actief bent in de cultureel-erfgoedsector of in aanverwante sectoren, vanuit wetenschappelijk oogpunt of gewoon vanuit interesse onderzoek ...
Doet u graag mee aan Erfgoeddag, heeft u zelfs al een idee maar weet u niet hoe u uw activiteit ...
Kent u hem al, de nieuwe versie van de ErfgoedApp? Op basis van feedback van gebruikers en contentmakers werd de ...