Webinar | Hoe organiseert u een interactieve online bijeenkomst of webinar?

Sinds de coronacrisis zijn online vergaderen en lessen volgen bijna het nieuwe normaal geworden. Maar hoe zorgt u ervoor dat zo’n ‘webinar’ meer is dan eenrichtingsverkeer? Hoe komt u voorbij de powerpoint? Hoe betrekt u deelnemers actief bij uw verhaal? En hoe laat u hen ervaringen delen via een digitale weg? FARO experimenteerde de voorbije maanden met verschillende tools en methodieken, en geeft deze kennis graag door.

Tijdens een – uiteraard – interactief webinar overlopen we de verschillende fases waaruit u een online bijeenkomst kunt opbouwen. We bekijken waar interactie mogelijk is. Samen verkennen we ook enkele gratis tools die u kunt inzetten om uw webinar interactief te maken.

Deelnemers aan dit webinar krijgen nadien ook de kans om een ontwerp voor een eigen online bijeenkomst voor te leggen en zo feedback op maat te krijgen.

Doelgroep: iedereen die een webinar of online vergadering wil opzetten en daarbij graag interactief met de deelnemers aan de slag gaat.

Praktisch: 23 oktober 2020, 10 - 12.30 uur

Tarieven

  • Het standaardtarief voor deze vorming is 20 euro.
  • Het kortingstarief voor deze vorming is 15 euro en geldt voor organisaties en verenigingen in de erfgoedsector en voltijdse studenten.
  • Werkzoekenden en personen in een kwetsbare sociaaleconomische positie kunnen via de organisator van de vorming een sociaal tarief aanvragen.
  • Meer info over onze tarieven vindt u in onze algemene voorwaarden.

Wie de basis onder de knie heeft en graag wil verder groeien kan bij dit aanbod terecht.  Inspelend op de actualiteit biedt FARO steeds weer nieuwe gelegenheden om te leren van collega’s uit binnen- en buitenland.  De concrete praktijk van het werken in de erfgoedsector staat hier centraal. 

Praktische info

Begindatum
Locatie
Online, via Microsoft Teams
Lesgevers
Jacqueline van Leeuwen
Prijs
20 euro (standaard)
15 euro (sector en studenten)
Deelnemers
Max. 15 deelnemers
Meer info

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Uiterste inschrijvingsdatum

Elders op FARO

Of u nu actief bent in de cultureel-erfgoedsector of in aanverwante sectoren, vanuit wetenschappelijk oogpunt of gewoon vanuit interesse onderzoek ...
Op erfgoedapp.be/tour vindt u sinds kort een handig overzicht van alle tours in de ErfgoedApp. Ging u al op verkenning?
In een gloednieuw online dossier praten de FARO-medewerkers beginnende erfgoedwerkers bij over recente trends en verschuivingen.