Wandel u rijk: op zoek naar het waardevolle

U wil voor een cultureel project aan de slag met een lokaal bedrijf. Jammer genoeg geraakt u niet voorbij de voicemail. Of u zoekt als ondernemer een innoverende insteek voor uw HR-afdeling, en bent op zoek naar een creatieve blik. Klopte u al op de deur van die theatermaker een straat verder?

Wat als we eens van gedachten wisselen … Op 16 en 22 juni 2021 neemt OP/TIL u samen met spelers uit de cultuursector én de ondernemerswereld mee langs een verbindend parcours in de Gentse binnenstad.

U wandelt per twee. Zin in avontuur? Vertel OP/TIL wie u bent, en zij koppelen u aan een wandelpartner. Zo maakt u ook kans op een vip-date. OP/TIL zorgt voor vijf vips: spelers uit de cultuursector, én de ondernemerswereld. Of u brengt zelf een date mee. Op het einde van het parcours bent u rijker, vol van frisse inzichten en klaar voor waardevolle uitdagingen.

Praktisch

  • OP/TIL ontvangt u bij het creatieve bureau Dift, op Dok Noord (op wandelafstand van het treinstation Gent-Dampoort). Een uitgestippeld parcours op papier gidst u langs waardevolle plekken en verhalen. De wandeling eindigt bij Masala vzw aan de Brugse poort.
  • U luistert naar een persoonlijk ondernemersverhaal, leert de waarden van een groot bedrijf kennen, of krijgt tips om meer waarde te creëren, samen met die andere sector. De verhalen krijgt u in beeld of audio. Of u krijgt ze live te horen. Tip! Breng oortjes of een koptelefoon mee, en zorg dat uw smartphone opgeladen is.
  • Duik in straffe verhalen, pik grensverleggende tips op en leer hoe u uw sterktes inzet in een samenwerking. En wie weet bedenkt u wel een vernieuwend idee voor cocreatie.

Verbindende partners: Cultuurloket, Unizo Gent, Gentrepreneur, erov, Minus One, AmuseeVous, Cultuurregio Leie Schelde. Ontdek op het parcours de blik van: Bert Pieters (creatief bureau Dift), Sophie De Somere (ONBETAALBAAR), Pauline Verhaest (Blommm), Laura Van Wingen (KunstBaan), Nicolas Bearelle (REVIVE), Tanguy Van Quickenborne (Justastone Group), Bilal Abbas (Masala vzw), Rozemarijn De Keyser en Tim Vanheers (Artshizzle) … en andere spelers uit de cultuursector en de ondernemerswereld.

Deze wandeling is deel van een reeks acties van OP/TIL rond het thema cultuur & ondernemen. Lees meer over het volledige programma.

Wanneer? Woensdag 16 juni of dinsdag 22 juni 2021, telkens tussen 9.00 en 16.00 uur. De wandeling duurt maximaal 2 uur (6 km).

Een cocreatie van OP/TIL en PraktischWILD (praktischwild.be)

Praktische info

Begindatum
Locatie
De Gentse binnenstad
Prijs
Gratis
Deelnemers
Voor cultuurmakers en ondernemers die over het muurtje willen kijken.
Meer info

Inschrijven en meer info: website OP/TIL

Elders op FARO

faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO, het Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed. “The past is a strange
Afgelopen weekend kreeg de ErfgoedApp een stevige update. Zo is de succesvolle app alvast helemaal klaar voor een nieuw seizoen ...
Goed nieuws voor wie verantwoordelijk is voor de educatieve werking van een museum, archief, erfgoedbibliotheek of erfgoedcel, want via Erfgoedwijs.be ...