Verbeter het timemanagement in uw organisatie, start een traject! | FARO Praktijk

We hebben het allemaal druk-druk-druk en dus hebben we voor alles te weinig tijd. Maar is dat wel zo? Laten we ons niet teveel opjutten door tijdrovers? De mailbox bijvoorbeeld, of de oeverloze vergaderingen. Het goede nieuws is: er zijn oplossingen te vinden. Betere afspraken tussen collega’s kunnen namelijk voor meer aandacht en focus zorgen. Wij helpen u om dit gesprek aan te gaan.  

Tijdens een webinar van een uur helpen we u om een intern e-learningtraject op te zetten. Uw collega’s ontvangen dan tijdens een afgesproken periode korte leermodules met een concrete opdracht. U kunt elke stafvergadering een module bespreken en/of aan het einde van de rit een groepsgesprek plannen waarin u samen bekijkt waar en hoe er tijdswinst kan worden geboekt. 

Deze werkwijze is al in de praktijk uitgetest, en bleek bijzonder efficiënt. Hierbij alvast enkele reacties:  

  • “Het was zeer toegankelijk en ook kort per module, dat maakt het makkelijk om in te plannen.” 
  • "Het waren visueel sterke modules en dat blijft hangen. Het kostte weinig inspanning om het door te nemen en die leuke filmpjes helpen daar enorm bij."
  • “Het gesprek nadien is echt de grote meerwaarde. Dat motiveert ook om te blijven volhouden!” 

Doelgroep: leidinggevenden en ieder die tijd tekort komt en daar iets aan wil veranderen.

Praktisch

Webinar online op 14 november om 11.00 uur. U ontvangt een link na inschrijving via deze website.

Praktische info

Begindatum
Locatie
Webinar
Lesgevers
Jacqueline van Leeuwen
Prijs
Gratis
Deelnemers
Max. 30 deelnemers
Meer info

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Uiterste inschrijvingsdatum

Elders op FARO

Staat het vinden van nieuwe invalshoeken of inspiratie voor uw erfgoedwerking op uw lijstje van goede voornemens? Dan hebben wij ...
De afgelopen maanden presenteerden verschillende organisaties hun nieuwe multimediale tour in de ErfgoedApp. Benieuwd om te ontdekken welke dat zijn?
Of u nu actief bent in de cultureel-erfgoedsector of in aanverwante sectoren, vanuit wetenschappelijk oogpunt of gewoon vanuit interesse onderzoek ...