Verbeter het timemanagement in uw erfgoedorganisatie

We hebben het allemaal druk-druk-druk en dus hebben we voor alles te weinig tijd. Maar is dat wel zo? Laten we ons niet teveel opjutten door tijdrovers? De mailbox bijvoorbeeld, of de oeverloze vergaderingen. Het goede nieuws is: er zijn oplossingen te vinden. Betere afspraken tussen collega’s kunnen namelijk voor meer aandacht en focus zorgen. Deze vorming ondersteunt u om dit gesprek aan te gaan.

Tijdens een halve dag helpen we u om een intern e-learningtraject op te zetten. Uw collega’s ontvangen dan gedurende een maand elke maandag en vrijdag een leermodule met een concrete opdracht (8 in totaal). Aan het einde van de rit plant u een groepsgesprek waarin u samen bekijkt waar er tijdswinst kan worden geboekt. Als u wenst kan FARO dit gesprek voor u modereren, in elk geval ontvangt u een draaiboek voor dit gesprek.

Deze werkwijze is al in de praktijk uitgetest, en bleek bijzonder efficiënt. Hierbij alvast enkele reacties:

  • “Het was zeer toegankelijk en ook kort per module, dat maakt het makkelijk om in te plannen”
  • "Het waren visueel sterke modules en dat blijft hangen. Het kostte weinig inspanning om het door te nemen en die leuke filmpjes helpen daar enorm bij."
  • “Het gesprek nadien is echt de grote meerwaarde. Dat motiveert ook om te blijven volhouden!”

Doelgroep: Leidinggevenden of teamverantwoordelijken

Tijdstip: 13.00 - 15.30 uur

Praktische info

Begindatum
Locatie
FARO, Priemstraat 51, 1000 Brussel
Lesgevers
Jacqueline van Leeuwen
Prijs
Gratis
Deelnemers
Max. 8 deelnemers
Meer info

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Elders op FARO

Een jaar lang wordt de diversiteit en rijkdom van alle soorten erfgoed in Europa gevierd. Ook in Vlaanderen beweegt er ...
Op 9 november nodigt FARO u van harte uit voor het jaarlijkse Groot Onderhoud. We bieden u een programma aan ...
In de gloednieuwe toolbox 'Erfgoed waarderen' verzamelen we voor u alle informatie die u nodig heeft om een waardering tot ...