Tips voor digitale Erfgoeddagactiviteiten | Inspiratiesessie Erfgoeddag 2021

Onzekere tijden vragen om een nieuwe aanpak. Hoe kunt u uw evenement zo veilig mogelijk organiseren? Waarmee houdt u best rekening? Hoeveel mensen kunnen er op een veilige manier aanwezig zijn op uw locatie? En hoe bedenkt u nu een zinvol (digitaal) alternatief?

Deze sessie gaat ruim en biedt u de kans om te proeven van digitale tips op maat van organisatoren van erfgoedevenementen.

Sessie i.s.m. Open Monumentendag

Duur: 14.00 - 16.00 uur

Deze inspiratiesessie is volzet. Geef een seintje via info@erfgoeddag.be om in te tekenen op de wachtlijst. Dan brengen we u op de hoogte wanneer er plaatsen vrijkomen of wanneer er een extra sessie wordt georganiseerd.

Andere inspiratiesessies

Opgelet: inschrijven kan via de sessie(s) van uw keuze.

Wie de basis onder de knie heeft en graag wil verder groeien kan bij dit aanbod terecht.  Inspelend op de actualiteit biedt FARO steeds weer nieuwe gelegenheden om te leren van collega’s uit binnen- en buitenland.  De concrete praktijk van het werken in de erfgoedsector staat hier centraal. 

Praktische info

Begindatum
Locatie
Online via Microsoft Teams
Lesgevers
Tine Vandezande (FARO) i.s.m. Beau Van Doren (Open Monumentendag)
Prijs
Gratis
Deelnemers
Max. 30 deelnemers
Meer info

Inschrijven is niet meer mogelijk, de sessie is volzet.

Uiterste inschrijvingsdatum
Contactpersoon
Event manager | coördinatie Erfgoeddag
T
02 213 10 81

Elders op FARO

Tijdens het Groot Onderhoud 2019 bogen maar liefst 400 deelnemers zich over het thema 'Meerstemmigheid en conflict'. De meest markante ...
Hebt u een vraag over uw dagelijkse erfgoedpraktijk? Het antwoord vindt u voortaan in FARO’s gloednieuwe Erfgoedwijzer. Daarin wijst de ...
In een gloednieuw online dossier praten de FARO-medewerkers beginnende erfgoedwerkers bij over recente trends en verschuivingen.