Stel uw (laatste) vragen over de begroting van uw beleidsplan. Online vragenuurtje met Cultuurloket

De indiendatum voor werkingssubsidies nadert met rasse schreden. Voor de zakelijke kant van de aanvraag kan u een beroep doen op onze collega’s van Cultuurloket. Samen met hen organiseert FARO op 29 november en 6 december twee keer een last-minutevragenuur. Hier kan u nog snel een laatste vraag voorleggen om uw begroting rond te krijgen. Vragen zoals:

  • Mag u btw mee opnemen in de begroting?
  • Mag deze inbreng of sponsoring in natura worden opgenomen?
  • Hoe neem ik inkomsten op in de begroting die worden doorgestort naar de gemeente?

We voorzien een kwartier per vraagsteller. Geef via het onderstaande formulier uw vraag vooraf door, dan bundelen wij gelijkaardige vragen voor een efficiënt verloop. Enkele dagen vooraf bezorgen we u de link naar het MS Teams-lokaal en het precieze uur waarop we u verwachten (tussen 9.00 en 12.00 uur).

Heeft u nog andere vragen over de beleidsplanning? Bijvoorbeeld over het formuleren van doelstellingen of missie en visieteksten? Dan bent u steeds welkom bij Jacqueline. Mail haar gerust om een afspraak te maken om met u mee te denken!

Doelgroep: penhouders van beleidsplannen voor cultureel-erfgfoedorganisaties met een concrete vraag over de begroting.

Tarieven

  • Het standaardtarief voor deze vorming is 0 euro (gratis).
  • Het kortingstarief voor deze vorming is 0 euro (gratis) en geldt voor organisaties en verenigingen in de erfgoedsector en voltijdse studenten.
  • Werkzoekenden en personen in een kwetsbare sociaaleconomische positie kunnen via de organisator van de vorming een sociaal tarief aanvragen.
  • Meer info over onze tarieven vindt u in onze algemene voorwaarden.
Inschrijven
Wie de basis onder de knie heeft en graag wil verder groeien kan bij dit aanbod terecht.  Inspelend op de actualiteit biedt FARO steeds weer nieuwe gelegenheden om te leren van collega’s uit binnen- en buitenland.  De concrete praktijk van het werken in de erfgoedsector staat hier centraal. 

Praktische info

Begindatum
Locatie
Online, via Microsoft Teams
Lesgevers
Annemie Verlinden (Cultuurloket)
Prijs
Gratis
Deelnemers
Max. 12 deelnemers
Meer info

Inschrijven voor de sessie op 6 december kan via onderstaand formulier.

Uiterste inschrijvingsdatum

Elders op FARO

Collecties vormen het hart van een museum, archief of erfgoedbibliotheek. Maar welke accenten zijn van tel als het over collectiebeleid ...
faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO, het Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed. “The past is a strange
FARO lanceert in de Apple App Store en in Google Play een nieuwe update van de ErfgoedApp. Daarvoor luisterden we ...