Starters van de toekomst

Werkt u minder dan 5 jaar in de cultuursector? Hebt u een enorme honger om te groeien, en wil u mee een stempel drukken op het culturele landschap? 

Schrijf u dan in voor Starters van de toekomst, een traject van OP/TIL. U verkent − samen met andere starters − alle hoeken en hoekjes van de cultuursector. OP/TIL daagt u uit met verbindende oefeningen, confronteert u met de blik van kunstenaars, welzijnswerkers en ondernemers. U tilt zo uw potentieel op en krijgt het vertrouwen om mee de toekomst uit te tekenen.

Elke dag werkt u rond een ander thema: ‘Boost uw netwerk’, ‘Maak uw persoonlijk actieplan’, ‘Duik in het abc van besturen’ en ‘Vind vlot uw weg in de culturele bovenbouw’.

  • Voor wie? U werkt voor een cultuurcentrum, een gemeenschapscentrum, een bibliotheek, een vrijetijdsdienst of een intergemeentelijk samenwerkingsverband, en hebt minder dan 5 jaar ervaring in de cultuursector.
  • Dinsdag 6 februari, donderdag 9 maart, donderdag 30 maart en maandag 24 april 2023, telkens van 9.00 tot 16.30 uur.
  • Telkens op een andere locatie in Vlaanderen of Brussel.
  • 250 euro per deelnemer voor het volledige traject, inclusief sprekers, locaties en lunch.

Bekijk het programma en schrijf in.

Praktische info

Begindatum
Locatie
Diverse locaties
Prijs
250 euro
Meer info

Organisatie: OP/TIL

Elders op FARO

Het FARO-team wenst u fijne eindejaarsfeesten en een gelukkig nieuwjaar. Ontdek onze wensen voor u in een heel bijzonder filmpje.
Heeft u al nagedacht over hoe u uw Erfgoeddag-activiteit de komende maanden zal bekendmaken? T.e.m. 3 maart kunt u gepersonaliseerde ...
faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO, het Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed. “The past is a strange