Sharing is Caring

2021 markeert het tienjarig jubileum van Sharing is Caring en de hackathon Hack4DK van het Deense cultureel erfgoed. Dat vraagt ​​om een ​​feestje! Dit jubileumevent bundelt de krachten om te onderzoeken hoe de gegevens en inhoud van cultureel erfgoed de afgelopen tien jaar op een nieuwe, innovatieve en creatieve manier zijn gebruikt. Hoe kunnen open GLAM-gegevens worden gebruikt en waar is het goed voor in bredere, innovatieve en maatschappelijke termen?

Sharing is Caring 2021 omvat een gevarieerd programma met keynotesprekers, startgesprekken, paneldiscussies en online sociale netwerken. Het is bedoeld voor professionals in bibliotheken, archieven en musea, ontwikkelaars, Wikipedians, start-ups en iedereen die geïnteresseerd is in cultureel erfgoed en digitale cultuur.

Meer informatie vindt u via deze link.

Praktische info

Begindatum
Locatie
Online
Prijs
Gratis

Elders op FARO

In een gloednieuw online dossier praten de FARO-medewerkers beginnende erfgoedwerkers bij over recente trends en verschuivingen.
Of u nu actief bent in de cultureel-erfgoedsector of in aanverwante sectoren, vanuit wetenschappelijk oogpunt of gewoon vanuit interesse onderzoek ...
Hebt u een vraag over uw dagelijkse erfgoedpraktijk? Het antwoord vindt u voortaan in FARO’s gloednieuwe Erfgoedwijzer. Daarin wijst de ...