Rondetafelgesprek rond niet-commerciële collectievorming

Het Overleg Kunstbibliotheken Vlaanderen (OKBV) organiseert een reeks rondetafelgesprekken rond een aantal hot topics. Met behulp van vijf discussievragen of stellingen rond een centraal thema delen we onze bedenkingen om zo tot een aantal inzichten te komen. De ideeën worden nadien gebundeld in een kort verslag zodat ze ook buiten het gesprek als inspiratie kunnen dienen.  

Op 20 juni gaat OKBV vanuit de eigen ervaring in dialoog over niet-commerciële collectievorming: wat zijn de aandachtspunten, valkuilen (!) bij ruil, bruikleen, schenkingen, legaten …?

Praktisch: donderdag  20 juni 2019, 10.00 - 12.30 uur

Praktische info

Begindatum
Locatie
Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, ingang via de Museumstraat 5 (vergaderzaal Rotonde), Brussel
Prijs
Gratis
Meer info

Organisatie: VVBAD - OKBV

Registratie is verplicht. Hebt u interesse om actief mee te denken over dit thema, schrijf u dan snel in, want het aantal plaatsen is beperkt (max. 12 pers.)! Inschrijven kan door uw gegevens te mailen naar veerle.verhasselt@stad.gent.

Elders op FARO

Of u nu actief bent in de cultureel-erfgoedsector of in aanverwante sectoren, vanuit wetenschappelijk oogpunt of gewoon vanuit interesse onderzoek ...
Iedereen weet dat erfgoed het best gedijt als het 'ontsloten' of gebruikt wordt. Dat kan op verschillende manieren. Door er ...
De afgelopen maanden presenteerden verschillende organisaties hun nieuwe multimediale tour in de ErfgoedApp. Benieuwd om te ontdekken welke dat zijn?