publiqForum

Wil u helemaal mee zijn met wat er leeft in de brede vrijetijdssector op het vlak van communicatie, participatie en cultuureducatie? Op de hoogte zijn van opmerkelijke initiatieven en nieuwe ontwikkelingen in het UiTPAS- en UiT-landschap, rond cultuureducatie, online aanbod, doelgroepen en meer? Neem dan deel aan het publiqForum.

Praktijkgericht, duidelijk, door en voor mensen die dagelijks met de diensten en producten van publiq werken of er nieuwsgierig naar zijn. Op 7, 8 en 9 december 2021 neemt publiq u volledig digitaal mee aan de hand van een reeks onlinesessies vol inspiratie, tips & tricks, ontmoeting en interactie.

Programma 

  • Verwacht een programma vol ervaringsdeskundigen, lokale en laagdrempelige cases en verhalen die net dat stapje verder gaan. Met nadien steeds de mogelijkheid om vragen te stellen, in dialoog te gaan met de sprekers of deel te nemen aan een gemodereerd uitwisselingsmoment in kleine groep.
  • Sluit de sessie af met nieuwe inzichten, tools en contacten om direct in te zetten in uw eigen praktijk. Geen saaie Zoomsessies maar een écht ontmoetingsmoment met collega’s en sprekers, een persoonlijke aanpak en maatwerk.

Benieuwd naar het aanbod, met telkens parallelle sessies in de voor- en namiddag? Maak uw keuze op de publiq-website.

Het publiqForum is er voor communicatie- en vrijetijdsmedewerkers, marketeers, publiekswerkers, cultuureducatoren en beleidsmakers uit de cultuur- of vrijetijdssector en van uiteenlopende organisaties: lokale besturen en cultuurhuizen, musea, kunsteducatieve organisaties of (sport)verenigingen. Zowel steden, gemeenten en organisaties die al met UiTPAS werken als zij die er (nog) niet mee werken, vinden hun gading op dit event. Het publiqForum is ook de vaste jaarlijkse afspraak waarop alle UiT(PAS)-partners samenkomen, op en naast het digitale podium. Kortom, drie dagen om mee te maken!

Praktisch

  • Dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 december. Schrijf u in voor de sessies van uw keuze. Kunt u er slechts eentje meepikken, of doet u elke dag mee? Het kan allemaal.
  • 50 euro (excl. btw). 1+1 gratis: voor elke betalende deelnemer per organisatie, mag een collega gratis deelnemen. Elke deelnemer schrijft zich apart in. Vul dezelfde organisatie en facturatiegegevens in indien u gebruikmaakt van de actie.
  • De meeste sessies zijn interactief: u kunt vragen stellen en uitwisselen met andere deelnemers. Zorg voor een computer met camera en microfoon.

Praktische info

Begindatum
Locatie
Online, via Zoom
Prijs
50 euro (excl. btw)
Meer info

Organisatie, meer info en inschrijven: publiq

Elders op FARO

In de nieuwe update van de ErfgoedApp vindt u heel wat verbeteringen, waaronder het gebruik van 3D. Maar dat is ...
Hebt u een vraag over uw dagelijkse erfgoedpraktijk? Het antwoord vindt u in FARO’s Erfgoedwijzer. Daarin wijzen we u de ...
Goed nieuws voor wie verantwoordelijk is voor de educatieve werking van een museum, archief, erfgoedbibliotheek of erfgoedcel, want via Erfgoedwijs.be ...