Onderzoeksdag My big Research in a tiny Speech

Met welke onderzoeksprojecten zijn studenten uit de opleiding conservatie-restauratie bezig? Hoe verloopt hun onderzoek? Op 11 december 2018 verwelkomt SHAKE in Conservation in La Boverie (Luik) studenten, professionals en pas afgestudeerden op de Student Research Day.

Onder het motto 'My big Research in a tiny Speech' biedt het evenement ruimte aan professionals om meer te leren over de onderzoeksprojecten in de opleiding conservatie-restauratie. Voor studenten en pas afgestudeerden is het een unieke kans om professionele en constructieve input te krijgen over hun onderzoeksproject. Bovendien is de onderzoeksdag ook een gelegenheid voor professionals en studenten om elkaar te leren kennen, te discussiëren en hun onderzoek/praktijk te verrijken.

De Student Research Day wordt georganiseerd door SHAKE in Conservation, met de ondersteuning van La Boverie en de Echevinat de la Culture de la Ville de Liège en in samenwerking met de drie erkende scholen met een opleiding conservatie-restauratie: ENSAV La Cambre, ESA Saint-Luc Liège en UAntwerpen.

Oproep 

Momenteel loopt er een oproep voor het inzenden van bijdragen. Meer daarover vindt u hier.

Praktisch

Inschrijven voor het evenement zelf kan vanaf augustus. Meer informatie kan u terugvinden op de website van SHAKE in Conservation.

Praktische info

Begindatum
Locatie
La Boverie, Luik
Contactpersoon
Adviseur behoud en beheer
T
02 213 10 86

Elders op FARO

Op 9 november nodigt FARO u van harte uit voor het jaarlijkse Groot Onderhoud. We bieden u een programma aan ...
Een jaar lang wordt de diversiteit en rijkdom van alle soorten erfgoed in Europa gevierd. Ook in Vlaanderen beweegt er ...
In de gloednieuwe toolbox 'Erfgoed waarderen' verzamelen we voor u alle informatie die u nodig heeft om een waardering tot ...