Oefening & presentatie | Basisopleiding Communicatie voor erfgoedorganisaties, deel 5

Dit is een vormig van meerdere partners, waaronder FARO.

Geen theorie zonder praktijk. We luisteren naar uw ideeën om een of meerdere communicatieproblemen in uw organisatie beter aan te pakken.

Eric Goubin geeft tijdens de eerste opleidingsdag toelichting bij deze opdracht. U dient tijdens de tweede opleidingsdag uw onderwerp in, individueel of in groep.

We mikken op een praktische gerichte probleemstelling die een directe meerwaarde geeft aan de communicatie van uw organisatie.

We bespreken uw praktijkcase samen met de andere deelnemers en enkele experten. Deze presentatie wordt gepland op donderdag 15 juni (en eventueel ook vrijdag 16 juni). De precieze timing wordt afgesproken tijdens de opleiding.

Dit is de vijfde en laatste opleidingsdag van een reeks van vijf:

Deze opleiding is een initiatief van FARO, de Ambrassade, Socius en Kortom.

Praktisch

  • Donderdag 15 juni 2023, 9.30 - 16.30 uur
  • Doelgroep: (kandidaat-)communicatiemedewerkers van erfgoedorganisaties: coördinatoren, projectmedewerkers, redacteurs, social mediamedewerkers, persverantwoordelijken, enzovoort. Ook als u uw communicatiekennis en -kunde op punt wil zetten kan deze opleiding nuttig voor u zijn.
  • Prijs: 450 euro. Deze deelnameprijs is vrijgesteld van btw. Inbegrepen zijn documentatie, drank en broodjeslunch. U ontvangt ook een exemplaar van het boek ‘Tante Mariette en haar fiets’, hét handboek over communicatie op maat van socialprofitorganisaties.
  • Wilt u maar een of twee vormingsdagen volgen? Mail dan naar info@kortom.be. Wie de volledige opleiding volgt krijgt voorrang.
Snel de basisvaardigheden in de vingers krijgen, daar draait dit aanbod om.  FARO biedt een waaier aan regelmatig terugkerende basiscursussen die u helpen om meteen aan de slag te gaan met een nieuwe opdracht.  Dit aanbod is dan ook zeer praktijkgericht. 

Praktische info

Begindatum
Locatie
FARO, Priemstraat 51, 1000 Brussel
Lesgevers
Eric Goubin, Roel Daenen en Max Frans
Deelnemers
Max. 20 deelnemers
Meer info

Inschrijven kan via de website van Kortom.

Uiterste inschrijvingsdatum
Contactpersoon

Elders op FARO

Valt er u hier iets op? Goed gezien, hierboven staat een ander logo en er zijn ook andere kleuren. Gisteren ...
Dat is de vraag die we in het gloednieuwe dossier op de Erfgoedwijzer beantwoorden. We hebben zowel oog voor taal ...
Uit alle hoeken van Vlaanderen en Brussel gaven erfgoedinstellingen de voorbije maanden gehoor aan de oproep voor het schenken van ...