Oefening en presentatie | Basisopleiding Communicatie 2021

Om u meteen aan het werk te zetten met alle opgedane kennis, krijgt u de opdracht om een communicatie(beleids)plan uit te werken. We luisteren graag naar uw ideeën om één of meerdere communicatieproblemen in uw organisatie aan te pakken.

  • Zorg voor een plan met een directe meerwaarde voor uw organisatie.
  • U kan deze opdracht alleen of in groep uitvoeren.
  • We bespreken uw praktijkcase samen met de andere deelnemers en enkele externe deskundigen.

Een eerste groep licht zijn presentatie toe op donderdag 17 juni, een tweede groep volgt op vrijdag 18 juni. Bij inschrijving maakt u al de keuze tussen een van beide dagen. De concrete afspraken worden dan later verder gemaakt.

Praktisch

17 juni of 18 juni 2021

Deze vorming maakt deel uit van de meerdaagse basisopleiding Communicatie 2021. Inschrijven voor deze vorming kan online via deze link. Prijs volledig traject: 400 euro / 525 euro. Prijs aparte vormingsdag: 120 euro / 160 euro.

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn in alle prijzen inbegrepen. Achteraf ontvangt u een getuigschrift. Wie het volledige traject van vijf opleidingsdagen volgt, ontvangt ook het handboek Tante Mariette en haar fiets, de bijbel voor elke communicatiemedewerker.

Snel de basisvaardigheden in de vingers krijgen, daar draait dit aanbod om.  FARO biedt een waaier aan regelmatig terugkerende basiscursussen die u helpen om meteen aan de slag te gaan met een nieuwe opdracht.  Dit aanbod is dan ook zeer praktijkgericht. 

Praktische info

Begindatum
Locatie
Socius (Kaaitheater), Sainctelettesquare 19, 1000 Brussel. Indien de coronamaatregelen dit vereisen wordt deze opleiding op dezelfde dag vervangen door een online opleiding.
Uiterste inschrijvingsdatum
Contactpersoon

Elders op FARO

In de gloednieuwe toolbox 'Erfgoed waarderen' verzamelen we voor u alle informatie die u nodig heeft om een waardering tot ...
Hebt u een vraag over uw dagelijkse erfgoedpraktijk? Het antwoord vindt u voortaan in FARO’s gloednieuwe Erfgoedwijzer. Daarin wijst de ...
Of u nu actief bent in de cultureel-erfgoedsector of in aanverwante sectoren, vanuit wetenschappelijk oogpunt of gewoon vanuit interesse onderzoek ...