Nederlands oefenen met Visual Thinking Strategies (VTS) | Inspiratiedag

Hoe kunt u anderstaligen Nederlands laten oefenen aan de hand van de methodiek Visual Thinking Strategies (VTS)? Laat u op donderdag 23 mei inspireren in het FOMU! Via een aantal interactieve inspiratiesessies zullen we demonstreren hoe het FOMU gebruikmaakt van VTS tijdens een interactieve rondleiding.

Voor wie?

  • Docenten NT2 en OKAN
  • Taalcoaches/vrijwilligers NT2
  • Alle geïnteresseerden (publiekswerkers, gidsen, MO-docenten ..)

Praktisch
Donderdag 23 mei van 9.00 tot 13.00 uur. Er start elk uur (9u, 10u, 11u en 12u) een rondleiding van 45 minuten, waarin u de  toepassing van de VTS-methodiek kunt ervaren met informatie en uitleg. U kunt het uur dat u wil deelnemen aan de rondleiding doorgeven in het inschrijvingsformulier.

Praktische info

Begindatum
Locatie
FOMU - Fotomuseum Antwerpen, Waalsekaai 47, 2000 Antwerpen
Prijs
Gratis
Meer info

Inschrijven kan online via deze link. Wacht niet te lang om in te schrijven. De plaatsen voor de verschillende VTS rondleidingen en goede praktijkvoorbeelden zijn beperkt en kunnen snel volzet zijn.

Meer info? Fariha.abdillahiahmed@fomu.be

Elders op FARO

Iedereen weet dat erfgoed het best gedijt als het 'ontsloten' of gebruikt wordt. Dat kan op verschillende manieren. Door er ...
Staat het vinden van nieuwe invalshoeken of inspiratie voor uw erfgoedwerking op uw lijstje van goede voornemens? Dan hebben wij ...
De afgelopen maanden presenteerden verschillende organisaties hun nieuwe multimediale tour in de ErfgoedApp. Benieuwd om te ontdekken welke dat zijn?