Kunstendag voor Kinderen

Op zondag 15 november is het weer Kunstendag voor Kinderen. Als u dit jaar (opnieuw) wilt meewerken aan dit event, kunt u zich tot zondag 14 juni via het formulier op deze pagina inschrijven. Met die inschrijving laat u weten dat u op 15 november een of meerdere activiteiten aanbiedt in het kader van de Kunstendag voor Kinderen 2020.

Daarna krijgt u nog tot maandag 14 september om uw activiteit(en) voor die dag te bedenken en in te voeren in de UiTdatabank van publiq. Hoe u dat moet doen, vindt u op sectorsite van Kunstendag voor Kinderen.

Zoals steeds besteedt Kunstendag voor Kinderen aandacht aan het recht van alle kinderen op deelname aan kunst en cultuur. Nog vragen? Die kunt u stellen via info@kunstendagvoorkinderen.be.

Praktische info

Begindatum
Locatie
Diverse locaties

Elders op FARO

faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw. faro verschijnt viermaal
Tijdens het Groot Onderhoud 2019 bogen maar liefst 400 deelnemers zich over het thema 'Meerstemmigheid en conflict'. De meest markante ...
Op erfgoedapp.be/tour vindt u sinds kort een handig overzicht van alle tours in de ErfgoedApp. Ging u al op verkenning?