International perspectives on the changing roles of cultural policy and cultural management | Birgit Mandel

Naar aanleiding van de 20e verjaardag van de master cultuurmanagement aan de Universiteit Antwerpen, nodigt het Fonds voor Cultuurmanagement van de Universiteit Antwerpen u uit voor een lezing van prof. dr. Birgit Mandel, directeur van het Department Cultural Policy van de University Hildesheim.

Birgit Mandel werpt vanuit haar ervaringen met het Duitse cultuurbeleid een kritische blik op de impact van de internationalisering op de rol van cultuurbeleid en cultuurmanagement. Ze publiceerde hierover recent het boek Arts/Cultural Management in International Contexts
 
Aansluitend aan de lezing van Birgit Mandel modereert prof. dr. Annick Schramme een discussie met dr. Johan Kolsteeg (Rijksuniversiteit Groningen), Luc Delrue (secretaris-generaal Departement CJM van de Vlaamse Administratie) en het publiek.

Programma

18.30 uur: Ontvangst

19.00 uur: Lezing prof. dr. Birgit Mandel

20.00 uur: Paneldiscussie met dr. Johan Kolsteeg en Luc Delrue 

20.40 uur: Receptie
 

Praktische info

Begindatum
Locatie
Universiteit Antwerpen, Lokaal C103, Prinsstraat 13, 2000 Antwerpen
Prijs
Gratis
Meer info

Inschrijven is verplicht en kan via deze link.

Elders op FARO

De afgelopen maanden presenteerden verschillende organisaties hun nieuwe multimediale tour in de ErfgoedApp. Benieuwd om te ontdekken welke dat zijn?
In de gloednieuwe toolbox 'Erfgoed waarderen' verzamelen we voor u alle informatie die u nodig heeft om een waardering tot ...
In een gloednieuw online dossier praten de FARO-medewerkers beginnende erfgoedwerkers bij over recente trends en verschuivingen.