Infovoormiddag Fonds Culturele Infrastructuur

In de aanloop naar een nieuwe aanvraagperiode voor bovenlokale investeringssubsidies voor cultuur- of jeugdinfrastructuur, organiseert het Fonds Culturele Infrastructuur een informatievoormiddag.

Dit infomoment vindt plaats op 3 februari 2020, vanaf 9.30 uur in het Herman Teirlinckgebouw. Medewerkers van het Fonds Culturele Infrastructuur geven tekst en uitleg bij de procedures voor het aanvragen van een investeringssubsidie of een Energielening Cultuur en Jeugd.

Sinds 2019 verlopen de aanvragen voor een investeringssubsidie digitaal via het online-loket KIOSK. De aanvraagprocedure is vanaf januari online beschikbaar. De algemene en specifieke voorwaarden of vereiste documenten om in aanmerking te komen voor een investeringssubsidie, blijven ongewijzigd ten opzichte van de vorige ronde(s).

Een gedetailleerd programma volgt later.

Praktische info

Begindatum
Locatie
Herman Teirlinckgebouw, Havenlaan 88, 1000 Brussel
Prijs
Gratis
Meer info

Inschrijven is verplicht en kan online.

Elders op FARO

In een gloednieuw online dossier praten de FARO-medewerkers beginnende erfgoedwerkers bij over recente trends en verschuivingen.
faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw. faro verschijnt viermaal
In de gloednieuwe toolbox 'Erfgoed waarderen' verzamelen we voor u alle informatie die u nodig heeft om een waardering tot ...