Informatie aan Zee 2023

Dit jaar organiseert de VVBAD opnieuw haar tweejaarlijks congres Informatie aan ZeeOp donderdag 19 en vrijdag 20 oktober 2023 verzamelen informatieprofessionals in Vlaanderen in het Kursaal Oostende.

Impact. Maken we het verschil? Maak het verschil!

Het thema van Informatie aan Zee 2023 is Impact. Maken we het verschil? Maak het verschil! Met dat thema wil de organisatie dieper ingaan op de maatschappelijke rol van onze sector en hoe we ons relevant kunnen houden voor de steeds evoluerende samenleving. 

Welk verschil maken we en hoe kunnen we dat verschil maken? Denk hierbij aan sessies over gemeenschap, participatie, diversiteit, dekoloniseren, een inclusieve en gelijkwaardige samenleving, ethische praktijken, duurzaamheid, zelfontwikkeling, gebruikersgericht werken, maatschappelijk werk, de impact van nieuwe technologieën op onze sector en gemeenschap, het belang van evalueren, meten en parameters, enzovoort. 

Wil u hierover kennis opdoen, inspiratie halen en netwerken? Schrijf u nu in.

Praktische info

Begindatum
Locatie
Kursaal Oostende, Kursaal-Westhelling 12, 8400 Oostende
Meer info

Organisatie: VVBAD

Elders op FARO

Uit alle hoeken van Vlaanderen en Brussel gaven erfgoedinstellingen de voorbije maanden gehoor aan de oproep voor het schenken van ...
Ook voor de (internationale) erfgoedsector brengt de klimaatverandering grote uitdagingen met zich mee. De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, het ...
Dat is de vraag die we in het gloednieuwe dossier op de Erfgoedwijzer beantwoorden. We hebben zowel oog voor taal ...