Hoe zet ik een traject van kennisborging op? | FARO Praktijk

Het is bijna zover: een grote pensioneringsgolf spoelt over erfgoedland. Heel wat kennis en kunde zullen de sector verlaten. Hoe kunt u een deel van die expertise doorgeven aan de volgende generatie erfgoedwerkers? Hoe zorgt u ervoor dat het vertrek van een medewerker op een fijne manier verloopt? En hoe werkt u een nieuwe collega vlotjes in?

Dit najaar lanceert FARO een handleiding voor het opzetten van een traject van kennisborging. Tijdens deze vormingsdag bekijken we samen hoe u dit kunt toepassen in uw eigen organisatie. Aan de hand van concrete voorbeelden laten we zien wat er mogelijk is, en krijgt u de kans het een en ander uit te testen. Een inspirerende intervisie met de andere deelnemers sluit de dag af. Zo gaat u vast en zeker met een concreet plan van aanpak terug naar huis.

Doelgroep: leidinggevenden of collega’s van een vertrekkende collega. Of de vertrekkende collega zelf.

Praktisch

17 september 2019, 9.30 - 16.00 uur

Praktische info

Begindatum
Locatie
FARO, Priemstraat 51, 1000 Brussel
Lesgevers
Jacqueline van Leeuwen
Prijs
40 euro
Meer info

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Uiterste inschrijvingsdatum

Elders op FARO

Iedereen weet dat erfgoed het best gedijt als het 'ontsloten' of gebruikt wordt. Dat kan op verschillende manieren. Door er ...
De afgelopen maanden presenteerden verschillende organisaties hun nieuwe multimediale tour in de ErfgoedApp. Benieuwd om te ontdekken welke dat zijn?
In de gloednieuwe toolbox 'Erfgoed waarderen' verzamelen we voor u alle informatie die u nodig heeft om een waardering tot ...