Hoe begroot ik mijn project?

Werkt u aan een subsidieaanvraag voor een bovenlokaal cultuurproject voor de deadline van 15 november 2022? Weet u niet goed hoe te beginnen bij het opmaken van de projectbegroting of loopt u ergens vast? Een consulent van Cultuurloket helpt u op weg.

De begroting is een belangrijk onderdeel van uw aanvraagdossier. U maakt daarmee een realistische en cijfermatige inschatting van uw project. Wat kosten alle acties, en welke inkomsten voorzien we? Wat dragen de partners bij?

Consulent Annemie van Cultuurloket geeft een korte inleiding over het opmaken van een correcte projectbegroting. Via concrete voorbeelden behandelt ze verschillende elementen van een begroting voor een bovenlokaal project:

  • Wat is eigen inbreng? 
  • Waar breng ik bestaand of nieuw personeel onder? 
  • Hoe duid ik de bijdrage van partners aan? 
  • Hoe begroot ik een meerjarig project?
  • Hoe geef ik meer info bij de cijfers binnen het invulformulier van KIOSK?

Voor deze workshop is het de bedoeling dat u een concreet idee hebt voor een bovenlokaal project. U weet met andere woorden wat u wil organiseren, zodat u mogelijke kosten en inkomsten in kaart kan brengen. Breng uw vragen mee, zo bouwt u al tijdens de workshop verder aan uw eigen realistische projectbegroting.

Mehdi van OP/TIL is ook aanwezig voor vragen en de link met het inhoudelijke aanvraagdossier te duiden. Geen uitgebreide workshop nodig? Maar hebt u wel een vraag over uw projectbegroting? Stel ze tijdens VRAAG/RAAK op 7 en 10 november 2022.

Wanneer? Woensdag 28 oktober 2022, van 10.30 tot 12.30 uur. 

Praktische info

Begindatum
Locatie
Online, via Zoom
Prijs
Gratis
Meer info

Organisatie: Cultuurloket, in samenwerking met OP/TIL

Inschrijven kan via deze link.

Elders op FARO

faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO, het Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed. “The past is a strange
In 2023 richt Erfgoeddag de schijnwerpers op onze mededieren. Inspiratie voor uw activiteitenaanbod vindt u in een handige inspiratiebrochure.
Welke contacten bestaan er tussen Vlaamse en Britse cultureel-erfgoedorganisaties? Welke impact heeft de Brexit op die contacten? En welke uitdagingen ...