Het Grote Inclusie Event

Meedoen, meepraten, meebeslissen, dat is inclusie. Het Grote Inclusie Event geeft u in één dag de ins and outs. Waar speelt het, hoe draagt u bij aan inclusie, en wat hebt u ervoor nodig.

Event Jam Cultures in de ochtend

Een uniek event over inclusie met een geweldige line-up. De sprekers kijken met u naar inclusie als een jamsessie. Met inhoud, humor en muziek.

  • Corporate antropoloog Jitske Kramer laat u naar inclusie kijken als een jamsessie, waarbij u elkaar met lef en verbinding ontmoet.
  • Bart Brandsma, filosoof en consultant polarisatiedynamiek, geeft inzicht in de dynamiek van het wij/zij denken. Hij spreekt zelden op podia, dus mis zijn verhaal niet!
  • Inspirator met woorden en muziek, Typhoon (Glenn de Randamie), zet aan tot nadenken over in- en uitsluiting, leiderschap, diversiteit en samenwerking.
  • Cabaretier en schrijver Dolf Jansen geeft zijn visie op de stand van het land en interviewt alle sprekers op vriendelijke doch prikkelende wijze.
  • Boeklancering: Jitske Kramers nieuwste boek Jam Cultures ontvangt u aan het eind van de ochtend.

Bekijk het volledige programma en raadpleeg de praktische informatie.

Praktische info

Begindatum
Locatie
Havenkwartier, Havenplein 20, Deventer

Elders op FARO

faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw. faro verschijnt viermaal
Staat het vinden van nieuwe invalshoeken of inspiratie voor uw erfgoedwerking op uw lijstje van goede voornemens? Dan hebben wij ...
Of u nu actief bent in de cultureel-erfgoedsector of in aanverwante sectoren, vanuit wetenschappelijk oogpunt of gewoon vanuit interesse onderzoek ...