Door de bril van de bezoeker | Inspiratie-event

Als expert in de museum- en attractiewereld weet u als geen ander dat mensen kritischer dan ooit zijn over hoe ze hun vrije tijd invullen. Iedereen zoekt naar die onvergetelijke ervaring die de moeite waard is om er zijn of haar kostbare vrije tijd aan te spenderen. Maar welke factoren dragen bij tot die ervaring? En vooral: hoe kunt u die verbeteren?

Toerisme Vlaanderen ondersteunt musea en attracties om hun kwaliteit en gastbeleving op alle vlakken te verbeteren. Daarom organiseren ze het gratis inspiratie-event 'Door de bril van de bezoeker'.

Programma

U leert denken vanuit het standpunt van de bezoeker en wordt geïnspireerd door tal van ideeën die een impact hebben op de totale beleving. Zo maakt u kennis met:

  • waardevolle inzichten over uw bezoekers 
  • factoren die de totaalervaring beïnvloeden
  • de kracht van belevingsontwerp voor een onvergetelijke ervaring

Gelotology en hun experten in bezoekerservaring en belevingsontwerp verruimen uw blik. U ontdekt er ook de unieke ‘Expo van de Iets Mindere Beleving’. Als afsluiter kunt u naar hartenlust netwerken met collega’s.

Praktisch

Het event vindt op twee verschillende dagen plaats. U kunt kiezen tussen:

  • maandag 14 oktober 2019 om 13.30 uur in KASK Gent 
  • dinsdag 15 oktober 2019 om 13.30 uur in Felix Pakhuis Antwerpen

Beide locaties zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Praktische info

Begindatum
Prijs
Het evenement is gratis voor de eerste twee deelnemers van dezelfde organisatie. Vanaf de derde deelnemer is de kostprijs 40 euro (inclusief btw). 
Meer info

Organisatie: Toerisme Vlaanderen

Inschrijven kan via deze link.

Elders op FARO

faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw. faro verschijnt viermaal
In de gloednieuwe toolbox 'Erfgoed waarderen' verzamelen we voor u alle informatie die u nodig heeft om een waardering tot ...
Of u nu actief bent in de cultureel-erfgoedsector of in aanverwante sectoren, vanuit wetenschappelijk oogpunt of gewoon vanuit interesse onderzoek ...