DEN-Managementprogramma Digitale Strategie & Innovatie

DEN Kennisinstituut cultuur & digitalisering introduceert in samenwerking met Injoin en het Netwerk Digitaal Erfgoed het Managementprogramma Digitale Strategie & Innovatie voor directeuren in de erfgoedsector die de ambitie hebben om digitaal te innoveren.

Na jarenlang hard werken aan de digitalisering en verbinding van collecties en vraagstukken rondom beheer en behoud zijn nu nieuwe onderwerpen actueel: de waarde van de culturele content en het verkennen van nieuwe mogelijkheden bij het gebruik van digitale content. Dit zijn strategische vraagstukken die DEN in dit programma met de deelnemers onderzoekt.

Uniek aan het programma is dat het is ontwikkeld vanuit de vraag van de sector en vanuit de principes van de Nationale Strategie Digitaal Erfgoed. Met kleine groepen van maximaal vijftien deelnemers wordt de training onder leiding van gecertificeerde trainers en met inspirerende sprekers op maat gegeven.

Het managementprogramma is een van de toonaangevende programma’s van de nieuwe DEN Academie, dé plek voor deskundigheidsbevordering waar strategie en operationele kennis over de kansen en mogelijkheden van de digitale transformatie in de cultuursector in samenhang worden aangeboden. De inschrijving voor het managementprogramma is nu geopend.
 
Het programma in een oogopslag

  • Organisatie: DEN Kennisinstituut cultuur & digitalisering
  • Doelgroep: directeuren in de erfgoedsector
  • Studieduur: drie dagen en een terugkommiddag
  • Data: 13 februari, 26 maart en 14 mei 2020

Meer informatie over de opleiding vindt u via de website van DEN.

 

Praktische info

Begindatum
Locatie
Historisch Centrum Overijssel, Van Wevelinkhovenstraat, Zwolle
Prijs
1.350 euro, excl. 21% BTW
Deelnemers
Max. 15 deelnemers

Elders op FARO

In de gloednieuwe toolbox 'Erfgoed waarderen' verzamelen we voor u alle informatie die u nodig heeft om een waardering tot ...
De afgelopen maanden presenteerden verschillende organisaties hun nieuwe multimediale tour in de ErfgoedApp. Benieuwd om te ontdekken welke dat zijn?
Deze versie van de ErfgoedApp werd ontwikkeld voor en met de steun van Museum Hof van Busleyden en Musea Brugge ...