De grote FAAD-quiz

Voor de derde keer organiseert het FAAD op 6 oktober 2023 i.s.m. het Centrum voor Academische en Vrijzinnige Archieven (CAVA) en de Erasmushogeschool Brussel De Grote FAAD-Quiz. Dit jaar gaat de quiz door op de Campus Bloemenhof van de Erasmushogeschool Brussel.

Net als de voorbije jaren is de quiz gevarieerd samengesteld. Kennis over archief- en informatiebeheer is geen vereiste, maar kan natuurlijk wel helpen bij hier en daar een vraag. Geniet van deze quiz met een hapje en een drankje! De quiz start dit jaar iets vroeger en de quiz werd iets korter gemaakt, zodat u de laatste trein nog kan halen. Wie wil kan ook meerijden met diverse mensen om thuis te geraken. De opbrengst van deze quiz gaat integraal naar een goed doel.

Netwerken en het versterken van contacten binnen de archiefsector is een van de belangrijkste doelstellingen van het FAAD. Daarom kunt u zich ook dit jaar individueel inschrijven om mee te quizzen. Alle individuele deelnemers worden vooraf verdeeld in ploegen van max. 5 deelnemers. Laat u verrassen, kom in een totaal nieuwe gelegenheidsploeg terecht en leer nieuwe mensen kennen binnen de archiefsector. Uiteraard kunt u ook nog steeds uw eigen ploeg van max. 5 deelnemers inschrijven. Kies de juiste optie op het inschrijvingsformulier.

Deuren openen om 18.45 uur, start van de quiz om 19.30 uur.

Evenement

Praktische info

Begindatum
Locatie
Erasmushogeschool Brussel, Campus Bloemenhof, Zespenningenstraat 70, 1000 Brussel
Prijs
20 euro per ploeg. Individueel inschrijven: 4 euro per deelnemer
Deelnemers
Er kunnen maximaal 20 ploegen deelnemen.
Meer info

Elders op FARO

De Ethische Code voor museumprofessionals van ICOM is aan een (radicale) herziening toe. Dit is een oproep om mee te ...
Dat is de vraag die we in het gloednieuwe dossier op de Erfgoedwijzer beantwoorden. We hebben zowel oog voor taal ...
Valt er u hier iets op? Goed gezien, hierboven staat een ander logo en er zijn ook andere kleuren. Gisteren ...