Connectcafé. Erfgoedcommunicatie: van oud naar goud

Bij Connect hebben we door de jaren heen dankzij cases in België maar vooral ook Nederland meegewerkt aan tal van fantastische erfgoedprojecten. Tijdens onze eerste editie van het Connectcafé delen we onze ervaringen met erfgoedcommunicatie. Inspirerende en juiste communicatie transformeert erfgoed van oud naar puur goud. In een gezellige café-setting delen externe experten en Connect-experten hun kennis en inzichten helemaal gratis met je. Ben jij ook van de partij?

Sprekers

  • René Kwant is als projectregisseur een van de drijvende krachten achter de Zuiderwaterlinie in Nederland, de oudste, langste en meest gebruikte waterlinie van Nederland. Hij legt uit hoe hij o.a. samen met Connect dit uniek stuk Brabants erfgoed op de kaart zet.
  • Tom Van de Velde is hoofd Sectorontwikkeling bij Herita, de Vlaamse brugorganisatie voor onroerend erfgoed. Zijn ambitie? Meer mensen verbinden met erfgoed. Hij vertelt graag meer over zijn aanpak en hoe communicatie daar een rol in kan spelen.

Tijdstip: 14.00 - 16.30 uur

Praktische info

Begindatum
Locatie
Paardenstallen, C-mine Genk
Prijs
Gratis
Meer info

Inschrijven kan voor 18 maart via deze link.

Organisatie en meer info: Connect

Elders op FARO

Kent u hem al, de nieuwe versie van de ErfgoedApp? Op basis van feedback van gebruikers en contentmakers werd de ...
Staat het vinden van nieuwe invalshoeken of inspiratie voor uw erfgoedwerking op uw lijstje van goede voornemens? Dan hebben wij ...
Of u nu actief bent in de cultureel-erfgoedsector of in aanverwante sectoren, vanuit wetenschappelijk oogpunt of gewoon vanuit interesse onderzoek ...