Café Connect

Met de zomer in zicht is het tijd voor de tweede editie van Café Connect. Cultuurconnect zet de deuren open voor een bonte bende: cultuur- en gemeenschapscentra, bibliotheken, cultuur- en vrijetijdsdiensten, andere cultuurhuizen en partners. Café Connect, dat is praktijken ontdekken en ervaringen uitwisselen. Babbelen met collega’s en genieten van lekkers. Dat is toasten op experiment en innovatie, ideaal om samen het begin van de zomer te vieren.

De cultuursector bruist van verrassende initiatieven en nieuwe praktijken. Klein of groot, ze hebben één ding gemeenschappelijk: ze gaan het experiment niet uit de weg. Ook Cultuurconnect gaat de uitdaging aan en zoekt samen met bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra vanuit een digitaal perspectief naar een antwoord op lokale noden. Duik mee in praktijkverhalen, leer van collega’s en keer huiswaarts met een rugzak vol inspiratie en ervaringen.

Zomeroproep

Een nieuwe oproep, een nieuwe kans ... Breng vanaf deze maand opnieuw uitdagingen op de Cultuurconnect-radar. Diende je reeds in? Of zie je wel uitdagingen maar twijfel je nog? Is het nog niet helemaal duidelijk en heb je nog bijkomende vragen? Cultuurconnect helpt je graag verder.

Café
Zin in een babbel met een collega? Nood om stoom af te laten of te bekomen van een hectische werkweek? Het Cultuurconnect-café is doorlopend open.

Naar het programma.

Praktische info

Begindatum
Locatie
De Priem, Priemstraat 51, 1000 Brussel
Meer info

Organisatie: Cultuurconnect

Inschrijven kan via deze link.

Elders op FARO

De afgelopen maanden presenteerden verschillende organisaties hun nieuwe multimediale tour in de ErfgoedApp. Benieuwd om te ontdekken welke dat zijn?
Of u nu actief bent in de cultureel-erfgoedsector of in aanverwante sectoren, vanuit wetenschappelijk oogpunt of gewoon vanuit interesse onderzoek ...
Iedereen weet dat erfgoed het best gedijt als het 'ontsloten' of gebruikt wordt. Dat kan op verschillende manieren. Door er ...