Beter vergaderingen leiden

Een vergadering leiden is niet altijd vanzelfsprekend. Deelnemers beginnen onderling te praten, de vergadering loopt uit en in het slechtste geval volgen er uit de vergadering geen duidelijke beslissingen. Daardoor gaat er veel kostbare tijd verloren en zien veel medewerkers niet meer het nut van een vergadering.

In deze opleiding leert u om effectiever te vergaderen, met minder energie. En misschien nog belangrijker: u ontdekt hoe u méér impact kunt hebben in de vergadering zelf. Meer efficiëntie in het vergaderen betekent voor u en uw organisatie tijdswinst, betere resultaten en minder gefrustreerde medewerkers. Willen we dat niet allemaal?

U leert tijdens deze sessie

  • uw houding en gedrag in een vergadering analyseren;
  • beter contact maken met de andere deelnemers van de vergadering;
  • de rol als voorzitter van een vergadering op een professionele wijze vervullen;
  • de betrokkenheid van alle deelnemers verhogen.

Doelgroep: medewerkers die frequent een vergadering moeten leiden of ondersteunen of interesse hebben hoe ze vergaderingen beter kunnen laten verlopen.

Tijdstip: 9.00 - 16.00 uur

Praktische info

Begindatum
Locatie
VVBAD, Statiestraat 179, 2600 Berchem
Prijs
130 euro (leden VVBAD), 160 euro (niet-leden VVBAD). Een broodjeslunch, koffie, thee en water zijn in de prijs begrepen.
Deelnemers
Max. 14 deelnemers.
Meer info

Organisatie en inschrijven: VVBAD

Elders op FARO

faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw. faro verschijnt viermaal
De afgelopen maanden presenteerden verschillende organisaties hun nieuwe multimediale tour in de ErfgoedApp. Benieuwd om te ontdekken welke dat zijn?
In de gloednieuwe toolbox 'Erfgoed waarderen' verzamelen we voor u alle informatie die u nodig heeft om een waardering tot ...