BeMuseum | Let's shape the future of museums!

BeMuseum, het innovatiegerichte netwerk voor museumprofessionals in België, lanceert zijn derde conferentie. Daarmee wil het enerzijds innovatieve methodes aanreiken die musea kunnen versterken in hun werking en anderzijds nieuwe tendensen in het domein van musea, cultuur, innovatie en technologie in kaart brengen. 

BeMuseum wil met de conferentie een nieuwe plek voor dialoog en businessopportuniteiten creëren, solidariteit tussen museumliefhebbers versterken en de samenwerking tussen verschillende spelers uit de publieke en private sector stimuleren. FARO verzorgt tijdens de conferentie een sessie over het repatriëren van collectiestukken.

Een gedetailleerd overzicht van het programma vindt u op de website van BeMuseum.

Praktische info

Begindatum
Locatie
ADAM - Brussels Design Museum, Belgiëplein 1, 1020 Brussel
Meer info

Inschrijven kan online via deze link.

Elders op FARO

De afgelopen maanden presenteerden verschillende organisaties hun nieuwe multimediale tour in de ErfgoedApp. Benieuwd om te ontdekken welke dat zijn?
Staat het vinden van nieuwe invalshoeken of inspiratie voor uw erfgoedwerking op uw lijstje van goede voornemens? Dan hebben wij ...
In de gloednieuwe toolbox 'Erfgoed waarderen' verzamelen we voor u alle informatie die u nodig heeft om een waardering tot ...