Beleidsplanning | Webinar 6: Tussentijds samenvatten en conclusies trekken

Binnenkort is het weer zover: een nieuwe beleidsperiode nadert. U zal dus weer informatie moeten verzamelen, een SWOT maken en doelstellingen moeten formuleren.

FARO ondersteunt u bij dit proces met een dossier dat na de zomer op de Erfgoedwijzer verschijnt. De bijhorende webinarreeks van acht modules licht de verschillende onderdelen van het beleidsplanningsproces verder toe en vult de informatie uit de Erfgoedwijzer aan met concrete praktijkvoorbeelden. Elke module herhalen we eenmaal. U kunt dus zelf uw programma uitstippelen. Let op: u moet zich voor elk webinar wel apart inschrijven.

Tussentijds samenvatten en conclusies trekken

Programma: 9.30 - 11.00 uur

Bij het opmaken van een beleidsplan verzamelt u heel veel informatie, en dan kan het lastig zijn om door de bomen het bos nog te zien. Daarom is het handig om te werken met tussenproducten die de grote lijnen zichtbaar maken en samenvatten wat u heeft gevonden. Aan de hand van concrete cases geven we u een overzicht van dit soort van tussenlandingen, zoals:

 • het opstellen van een SWOT;
 • het werken met persona;
 • het werken met een businessmodelcanvas;
 • het uitschrijven een of meerdere scenario’s
 • ...

Dit webinar wordt ook georganiseerd op 24 februari 2022. Past deze datum u beter? Klik dan hier om in te schrijven.

Tarieven

Deze webinars uit de reeks 'Beleidsplanning' zijn gratis voor erfgoedorganisaties die een aanvraag voorbereiden voor de komende subsidieronde.

Andere tarieven:

 • Het standaardtarief voor deze vorming is 20 euro per webinar. Vanaf drie webinars betaalt u 15 euro per webinar.
 • Het kortingstarief voor deze vorming is 15 euro per webinar. Vanaf drie webinars betaalt u 10 euro per webinar. Dit kortingstarief geldt voor organisaties en verenigingen in de erfgoedsector en voltijdse studenten.
 • Werkzoekenden en personen in een kwetsbare sociaaleconomische positie kunnen via de organisator van de vorming een sociaal tarief aanvragen.
 • Meer info over onze tarieven vindt u in onze algemene voorwaarden.
Inschrijven
Facturatiegegevens
Wie de basis onder de knie heeft en graag wil verder groeien kan bij dit aanbod terecht. Inspelend op de actualiteit biedt FARO steeds weer nieuwe gelegenheden om te leren van collega’s uit binnen- en buitenland. De concrete praktijk van het werken in de erfgoedsector staat hier centraal. 

Praktische info

Begindatum
Locatie
Online, via Microsoft Teams
Lesgevers
Jacqueline van Leeuwen (FARO)
Meer info

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Elders op FARO

In de gloednieuwe toolbox 'Erfgoed waarderen' verzamelen we voor u alle informatie die u nodig heeft om een waardering tot ...
In de nieuwe update van de ErfgoedApp vindt u heel wat verbeteringen, waaronder het gebruik van 3D. Maar dat is ...
Hebt u een vraag over uw dagelijkse erfgoedpraktijk? Het antwoord vindt u in FARO’s Erfgoedwijzer. Daarin wijzen we u de ...