30e ENCATC Congres | Internationalization in focus: theoretical, strategic, and management perspectives in education, research, policy and practice

Internationalisering en digitalisering bieden nieuwe manieren om gemeenschappen op te bouwen, kennis te delen en cultureel management en beleid te diversifiëren.

Tegelijkertijd vereist onze steeds complexere wereld dat we innovatieve benaderingen ontwikkelen voor engagement, samenwerking en communicatie op het vlak van cultuur en creativiteit.

Het 2022 ENCATC Congres 'Internationalization in focus: theoretical, strategic, and management perspectives in education, research, policy and practice', nodigt onderzoekers, docenten, beleidsmakers, culturele managers en kunstenaars uit om deel te nemen aan een wereldwijd gesprek over internationalisering in de huidige wereld. 

Kom naar Brussel en Antwerpen om diverse perspectieven te verkennen en een dialoog op te bouwen met experts, leiders en vernieuwers in de gemeenschap van cultureel management en beleid. 

Lees meer hier en reserveer uw plek.

ENACTC is het Europese netwerk voor cultuurmanagement en -beleid, ondersteund door het Creative Europe Cultuurprogramma.

Praktische info

Begindatum
Locatie
Antwerpen en Brussel

Elders op FARO

Welke contacten bestaan er tussen Vlaamse en Britse cultureel-erfgoedorganisaties? Welke impact heeft de Brexit op die contacten? En welke uitdagingen ...
In 2023 richt Erfgoeddag de schijnwerpers op onze mededieren. Inspiratie voor uw activiteitenaanbod vindt u in een handige inspiratiebrochure.
De voorbije maanden werd achter de FARO-schermen hard gewerkt aan een actualisering van de Toolbox Waarderen. Het geoptimaliseerde en uitgebreide ...