Verdiepende sessie rond voorlezen en vertellen | Inspiratiesessie Erfgoeddag 2021

In het najaar van 2019 kon u een eerste reeks inspiratiesessies volgen rond voorlezen en vertellen. Met deze sessie breien we hier een vervolg aan.

U weet het als geen ander: erfgoedlocaties hebben vaak een bijzondere, intieme en unieke setting om oude verhalen en collectiestukken nieuw leven in te blazen. Tijdens deze sessie gaan we nog een stapje verder en verdiepen we de kansen die voorlezen en vertellen bieden binnen een erfgoedcontext.

Sessie i.s.m. Iedereen Leest vzw.

Duur: 14.00 - 16.00 uur

Deze inspiratiesessie is volzet. Geef een seintje via info@erfgoeddag.be om in te tekenen op de wachtlijst. Dan brengen we u op de hoogte wanneer er plaatsen vrijkomen.

Andere inspiratiesessies

Opgelet: inschrijven kan via de sessie(s) van uw keuze.

Wie de basis onder de knie heeft en graag wil verder groeien kan bij dit aanbod terecht.  Inspelend op de actualiteit biedt FARO steeds weer nieuwe gelegenheden om te leren van collega’s uit binnen- en buitenland.  De concrete praktijk van het werken in de erfgoedsector staat hier centraal. 

Praktische info

Begindatum
Locatie
Online via Microsoft Teams
Lesgevers
Tine Vandezande (FARO) i.s.m. Kathleen Cortens (Iedereen Leest)
Prijs
Gratis
Deelnemers
Max. 30 deelnemers
Meer info

Inschrijven is niet meer mogelijk, de sessie is volzet.

Uiterste inschrijvingsdatum
Contactpersoon
Event manager | coördinatie Erfgoeddag
T
02 213 10 81

Elders op FARO

Op erfgoedapp.be/tour vindt u sinds kort een handig overzicht van alle tours in de ErfgoedApp. Ging u al op verkenning?
In een gloednieuw online dossier praten de FARO-medewerkers beginnende erfgoedwerkers bij over recente trends en verschuivingen.
faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw. faro verschijnt viermaal