Veranderingsmanagement

Hoe goed het systeem voor informatie- of documentenbeheer ook in elkaar zit, het succes ervan hangt af van de mate waarin medewerkers het willen en kunnen gebruiken.

Tijdens deze opleiding krijgt u de basisinzichten mee van veranderingsmanagement. Er wordt ingezoomd op vier ingrediënten die essentieel zijn voor het succes van projecten: Visie, Planning, Communicatie en Leiderschap. Ze worden toegepast op concrete projecten informatiebeheer.

De bedoeling van de opleiding is om de deelnemers in staat te stellen de gewenste gedragsverandering in de eigen organisatie tot stand te brengen.

Wie geeft deze vorming? Eva Platteau, auteur van het boek De lerende Overheidsorganisatie. Veranderingsmanagement in 10 praktijklessen Uitgeverij LannooCampus.

Op welke doelgroep richt deze vorming zich? Iedereen die professioneel bezig is met het implementeren van systeem voor informatiebeheer (al dan niet als achivaris).

Tijdstip: 9.30 - 16.30 uur

Praktische info

Begindatum
Locatie
VVBAD, Statiestraat 179, 2600 Berchem
Lesgevers
Eva Platteau
Prijs
130 euro (leden VVBAD), 160 euro (niet-leden). Het boek 'De lerende overheidsorganisatie. Veranderingsmanagement in 10 praktijklessen', een broodjeslunch, koffie, thee en water zijn in de prijs begrepen.
Deelnemers
Max. 15 deelnemers
Meer info

Organisatie: VVBAD

Inschrijven kan via deze link.

Elders op FARO

In een gloednieuw online dossier praten de FARO-medewerkers beginnende erfgoedwerkers bij over recente trends en verschuivingen.
faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw. faro verschijnt viermaal
Tijdens het Groot Onderhoud 2019 bogen maar liefst 400 deelnemers zich over het thema 'Meerstemmigheid en conflict'. De meest markante ...