UiTforum | Hoe publiek en aanbod elkaar vinden

Dompel u onder in de wereld van de vrijetijdscommunicatie. Verwacht een dag boordevol inspiratie, tips, hands-onsessies en ontmoetingen. Van praktijkvoorbeelden en handige tips tot inspiratie op strategisch niveau van de beste experten binnen en buiten de sector. 

Het UiTforum is er voor communicatie- en vrijetijdsmedewerkers, marketeers, publiekswerkers en beleidsmakers uit de cultuur- of vrijetijdssector bij uiteenlopende organisaties: van lokale besturen tot cultuurhuizen, musea, tot (sport)verenigingen. Zowel steden, gemeenten en organisaties die al met UiTPAS werken als zij die er (nog) niet mee werken, vinden hun gading op deze dag. Het UiTforum is ook de vaste jaarlijkse afspraak waarop alle UiT(PAS)partners samenkomen, op en naast het podium. Kortom, een dag om absoluut mee te maken! 

Een volledig en gedetailleerd overzicht van het programma vindt u via deze link.

Praktisch

Dinsdag 10 december 2019
Onthaal vanaf 9.00 uur, start om 9.30 uur, einde voorzien rond 16.00 uur.

Praktische info

Begindatum
Locatie
CC Ter Dilft, Sint-Amandsesteenweg 41-43, 2880 Bornem
Prijs
85 euro (excl btw) / 50 euro (excl btw) per extra medewerker van dezelfde organisatie
Meer info

Annuleren kan kosteloos tot en met 3 december 2019.

Organisatie: publiq. Inschrijven kan via deze link.

Elders op FARO

In een gloednieuw online dossier praten de FARO-medewerkers beginnende erfgoedwerkers bij over recente trends en verschuivingen.
De afgelopen maanden presenteerden verschillende organisaties hun nieuwe multimediale tour in de ErfgoedApp. Benieuwd om te ontdekken welke dat zijn?
In de gloednieuwe toolbox 'Erfgoed waarderen' verzamelen we voor u alle informatie die u nodig heeft om een waardering tot ...