Speuren naar je voorouders

Bent u op zoek naar uw familiegeschiedenis? Benieuwd wie uw voorouders waren? Of geïnteresseerd wat u allemaal over hen kan vinden? Familiekunde Vlaanderen organiseert in samenwerking met het FelixArchief dit najaar opnieuw een cursus Stamboomonderzoek.

Op vier maandagnamiddagen raakt u stap voor stap vertrouwd met de wereld van de genealogie. De reeks wordt aangevuld met een voordracht over het dateren van oude familiefoto's.

Medewerkers van Familiekunde Vlaanderen staan u in de leeszaal van het FelixArchief graag met raad en daad bij als u vragen heeft bij uw zoektocht naar uw voorouders.

Praktisch

Maandag 18 en 25 november, 2 en 9 december, telkens van 13.30 tot 16.45 uur. Op maandag 16 december is er een voordracht over het dateren en identificeren van oude familiefoto's.

Meer info en inschrijven: Familiekunde Vlaanderen regio Antwerpen, reg.antwerpen.cursussen@gmail.comwww.familiekunderegioantwerpen.be

Praktische info

Begindatum
Locatie
FelixArchief, Oude Leeuwenrui 29, 2000 Antwerpen
Prijs
15 euro

Elders op FARO

In de gloednieuwe toolbox 'Erfgoed waarderen' verzamelen we voor u alle informatie die u nodig heeft om een waardering tot ...
De afgelopen maanden presenteerden verschillende organisaties hun nieuwe multimediale tour in de ErfgoedApp. Benieuwd om te ontdekken welke dat zijn?
faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw. faro verschijnt viermaal