Sectormoment cultuureducatie | Save the date

Op woensdag 29 januari 2020 vindt het sectormoment cultuureducatie plaats. Tijdens het sectormoment staat de ontmoeting tussen het beleid en het cultuureducatieve veld centraal. 

Het sectormoment richt zich in eerste instantie tot elke professional of vrijwilliger die binnen een cultuur-, jeugd- of mediaorganisatie van dichtbij of verderaf betrokken is bij de cultuureducatieve werking en praktijk. Zowel de cultuureducatieve medewerkers als de directeurs en de stafmedewerkers zijn meer dan welkom.

Zet de studiedag alvast in uw agenda. Het programma komt halverwege november online.

Praktisch: 29 januari 2020, 9.00 - 16.00
Hendrik Consciencegebouw, Brussel

Het sectormoment cultuureducatie is een initiatief van het Departement Cultuur, Jeugd en Media in samenwerking met Vitamine C (Publiq vzw).

Praktische info

Begindatum
Locatie
Hendrik Consciencegebouw, Koning Albert II Laan 15, 1210 Brussel

Elders op FARO

Op dinsdag 26 november 2019 wordt u in Antwerpen verwacht voor het Groot Onderhoud over Meerstemmigheid en Conflict. Maak een ...
In de gloednieuwe toolbox 'Erfgoed waarderen' verzamelen we voor u alle informatie die u nodig heeft om een waardering tot ...
De afgelopen maanden presenteerden verschillende organisaties hun nieuwe multimediale tour in de ErfgoedApp. Benieuwd om te ontdekken welke dat zijn?