Presentatie praktijkvoorbeeld | Basisopleiding Communicatie 2020

Om u aan het werk te zetten met alle opgedane kennis, krijgt u de opdracht om een communicatie(beleids)plan uit te werken. We luisteren graag naar uw ideeën om één of meerdere communicatieproblemen in uw organisatie aan te pakken.

  • Zorg voor een plan met een directe meerwaarde voor uw organisatie.
  • U kan deze opdracht alleen of in groep uitvoeren.
  • We bespreken uw praktijkcase samen met de andere deelnemers en enkele externe deskundigen.

De eerste groep licht zijn presentatie toe op donderdag 4 juni in de namiddag (13.45 - 16.45 uur), de tweede groep is welkom op vrijdag 5 juni (9.30 - 16.30 uur). Bij inschrijving maakt u al de keuze tussen een van beide dagen.

Praktisch

Deze vorming maakt deel uit van de meerdaagse basisopleiding Communicatie 2020. Inschrijven voor deze vorming kan online via deze link. Prijs volledig traject: 400 euro / aparte vormingsdag: 120 euro per dag.

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn in alle prijzen inbegrepen. Achteraf ontvangt u een getuigschrift. Wie het volledige traject van vijf opleidingsdagen volgt, mag het handboek Tante Mariette en haar fiets meenemen, de bijbel voor elke communicatiemedewerker.

Snel de basisvaardigheden in de vingers krijgen, daar draait dit aanbod om.  FARO biedt een waaier aan regelmatig terugkerende basiscursussen die u helpen om meteen aan de slag te gaan met een nieuwe opdracht.  Dit aanbod is dan ook zeer praktijkgericht. 

Praktische info

Begindatum
Locatie
Socius (Kaaitheater), Sainctelettesquare 19, 1000 Brussel
Uiterste inschrijvingsdatum
Contactpersoon
Manager communicatie, pers en partnerships | hoofdredacteur faro
T
02 213 10 73

Elders op FARO

In een gloednieuw online dossier praten de FARO-medewerkers beginnende erfgoedwerkers bij over recente trends en verschuivingen.
faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw. faro verschijnt viermaal
Deze versie van de ErfgoedApp werd ontwikkeld voor en met de steun van Museum Hof van Busleyden en Musea Brugge ...