OP/HEF. Grip op het ongewone

Bent u een cultuurmaker met lef? Houdt u van samenwerken en verbinden? Over de grenzen van sectoren en disciplines heen? Kom dan naar OP/HEF, een event van OP/TIL. Voor cultuurmakers met lef.

OP/TIL stimuleert cultuur in alle richtingen en daagt cultuurmakers uit tot onverwachte samenwerkingen en uitdagende cross-overs. Met OP/HEF wil OP/TIL jaarlijks culturele en andere grensverleggers samenbrengen. Deze eerste editie focust op 8 oktober op het thema ‘grip op het ongewone’. 

Een virus beheerst ons dagelijks leven. Gewoon werd ongewoon. Het onbekende duiden en aantonen tot welke meerwaarde dit kan leiden. Dat is het inhoudelijke kader voor deze eerste editie. OP/HEF plaatst verrassende visies en ongewone samenwerkingen centraal. Met inspirerende sprekers, best practices, verdiepende gesprekken en nieuwe ontmoetingen. Met onder andere Caroline Pauwels, Angelo Vermeulen en Hind Eljadid.

OP/TIL ontvangt u graag live in Leuven. Dwingt corona om het anders te doen? Dan nodigt OP/TIL u uit voor een online alternatief.

Een uitgebreid en actueel overzicht van het programma vindt u via deze link.

Wanneer? Donderdag 8 oktober 2020, 10.00 - 17.00 uur.

Praktische info

Begindatum
Locatie
De Hoorn, Sluisstraat 79 , 3000 Leuven
Prijs
Gratis
Meer info

Organisatie: OP/TIL

Inschrijven kan via deze link.

Elders op FARO

faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw. faro verschijnt viermaal
In een gloednieuw online dossier praten de FARO-medewerkers beginnende erfgoedwerkers bij over recente trends en verschuivingen.
Op erfgoedapp.be/tour vindt u sinds kort een handig overzicht van alle tours in de ErfgoedApp. Ging u al op verkenning?