Kunstendag voor Kinderen

Op zondag 15 november is het weer Kunstendag voor Kinderen. Als u dit jaar (opnieuw) wilt meewerken aan dit event, kunt u zich tot zondag 14 juni via het formulier op deze pagina inschrijven. Met die inschrijving laat u weten dat u op 15 november een of meerdere activiteiten aanbiedt in het kader van de Kunstendag voor Kinderen 2020.

Daarna krijgt u nog tot maandag 14 september om uw activiteit(en) voor die dag te bedenken en in te voeren in de UiTdatabank van publiq. Hoe u dat moet doen, vindt u op sectorsite van Kunstendag voor Kinderen.

Zoals steeds besteedt Kunstendag voor Kinderen aandacht aan het recht van alle kinderen op deelname aan kunst en cultuur. Nog vragen? Die kunt u stellen via info@kunstendagvoorkinderen.be.

Praktische info

Begindatum
Locatie
Diverse locaties

Elders op FARO

faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw. faro verschijnt viermaal
Op erfgoedapp.be/tour vindt u sinds kort een handig overzicht van alle tours in de ErfgoedApp. Ging u al op verkenning?
Tijdens het Groot Onderhoud 2019 bogen maar liefst 400 deelnemers zich over het thema 'Meerstemmigheid en conflict'. De meest markante ...