Informatie aan Zee 2019

Op 19 & 20 september 2019 organiseert de VVBAD de zestiende editie van haar tweejaarlijks congres Informatie aan Zee. Informatie aan Zee is een interactief gebeuren voor informatieprofessionals. Het omvat een omvangrijk programma van presentaties, workshops, panels en productpresentaties en een beursgedeelte.

Informatie aan Zee kijkt vooruit

We kijken allemaal hoopvol uit naar de toekomst. Maar op 19 en 20 september 2019 nog net iets meer. Dan verzamelen alle informatieprofessionals weer in Oostende, voor Informatie aan Zee. Deze editie pakt VVBAD het anders aan, en wordt het programma meer gestuurd vanuit de eigen werking. 

Programma

Een up-to-date en interactief overzicht van het programma vindt u via deze link

Meer info: website VVBAD

Praktische info

Begindatum
Locatie
Kursaal, Oostende
Prijs
Diverse tarieven

Elders op FARO

De afgelopen maanden presenteerden verschillende organisaties hun nieuwe multimediale tour in de ErfgoedApp. Benieuwd om te ontdekken welke dat zijn?
Of u nu actief bent in de cultureel-erfgoedsector of in aanverwante sectoren, vanuit wetenschappelijk oogpunt of gewoon vanuit interesse onderzoek ...
In de gloednieuwe toolbox 'Erfgoed waarderen' verzamelen we voor u alle informatie die u nodig heeft om een waardering tot ...