Het communicatieplan | Basisopleiding Communicatie 2020

Om het communicatiebeleid in de praktijk te brengen vormt een communicatieplan een belangrijke basis en een handig werkinstrument. Eric Goubin vertelt hoe u stapsgewijs een communicatieplan opstelt.

  • Hoe peilt u naar behoeften van uw doelgroepen?
  • Hoe maakt u werk van strategische doelstellingen?
  • Welke communicatiemix zet u in?

Tijdens deze opleidingsdag maken we extra ruimte voor ervaringen uit de praktijk. Breng dus zeker uw (voorlopige) communicatieplan mee.

Over de docent

Eric Goubin is auteur van de communicatiebijbel Tante Mariette en haar fiets en de referentie voor alle kennis over overheids- en socialprofitcommunicatie. Hij is wetenschappelijk medewerker bij Kortom en hoofdlector en senior researcher aan de Thomas More hogeschool. Hij was achtereenvolgens journalist, communicatiecoördinator, docent, opleidingshoofd en onderzoeksdirecteur en stond aan de wieg van het kenniscentrum Memori.

Praktisch

Deze vorming maakt deel uit van de meerdaagse basisopleiding Communicatie 2020. Inschrijven voor deze vorming kan online via deze link. Prijs volledig traject: 400 euro / aparte vormingsdag: 120 euro per dag.

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn in alle prijzen inbegrepen. Achteraf ontvangt u een getuigschrift. Wie het volledige traject van vijf opleidingsdagen volgt, mag het handboek Tante Mariette en haar fiets meenemen, de bijbel voor elke communicatiemedewerker.

Snel de basisvaardigheden in de vingers krijgen, daar draait dit aanbod om.  FARO biedt een waaier aan regelmatig terugkerende basiscursussen die u helpen om meteen aan de slag te gaan met een nieuwe opdracht.  Dit aanbod is dan ook zeer praktijkgericht. 

Praktische info

Begindatum
Locatie
Socius (Kaaitheater), Sainctelettesquare 19, 1000 Brussel
Lesgevers
Eric Goubin
Uiterste inschrijvingsdatum
Contactpersoon
Manager communicatie, pers en partnerships | hoofdredacteur faro
T
02 213 10 73

Elders op FARO

Tijdens het Groot Onderhoud 2019 bogen maar liefst 400 deelnemers zich over het thema 'Meerstemmigheid en conflict'. De meest markante ...
faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw. faro verschijnt viermaal
In een gloednieuw online dossier praten de FARO-medewerkers beginnende erfgoedwerkers bij over recente trends en verschuivingen.